Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

У Німеччині в притулку для біженців помер українець: Підозрюваного у вбивстві затримали

Наразі до суду передали клопотання про арешт підозрюваного
Фото ілюстративне
Джерело: DW

У німецькому місті Росток в притулку для біженців помер 46-річний громадянин України, якого виявили з тяжкими пораненнями. Поліція затримала підозрюваного у вбивстві – 26-річного українця, пише DW.

Видання з посиланням на міську прокуратуру зазначає, що підозрюваного у вбивстві затримали ввечері, 12 серпня. Трагедія сталася того ж дня в одному з притулків для біженців в Ростоці у землі Мекленбург – Передня Померанія.

"Зараз до суду передали клопотання про арешт підозрюваного", – йдеться в повідомленні.

Що передувало?

46-річного громадянина України напередодні вдень знайшов вбитим охоронець притулку в районі Фрітц-Тріддельфітцвег. Чоловік одразу ж поінформував поліцію та швидку допомогу про страшну знахідку.

Втім, лікарі змогли лише констатувати смерть чоловіка.

Журналісти зазначають, що про обставини вбивства та ймовірні мотиви нині нічого невідомо, оскільки прокуратура посилається на таємницю слідства.

Новини за темою: Затримано підозрюваного у вбивстві 9-річної українки Валерії в Німеччині

Раніше ми повідомляли, що в Німеччині судитимуть 55-річного українця та його 49-річну дружину. Слідство встановило, що у середині лютого пара вбила знайомого 53-річного громадянина Латвії, а потім розчленувала його тіло.

Попередньо відомо, що на спільному розпиванні алкоголю в будинку українців латвієць почав чіплятися до господині. Чоловік ударив його пляшкою по голові, той помер. Злякані господарі віднесли тіло до підвалу, розпилили його циркулярною пилкою, розклали частини по пакетах і втопили їх у каналі Емс-Фехте за кількасот метрів від будинку.

Відомо, що українці проживали у місті Нордхорн. Обидва були особами з інвалідністю: у чоловіка відсутня одна нога, а жінка пересувається в інвалідному візку.

Читайте також:
Партія Шольца хоче створити контактну групу для переговорів між Україною та РФ
Росіяни демонстративно розстріляли військовополоненого українця
Шольц заявив про передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T
Українці, які постраждали через війну, зможуть розраховувати на компенсацію із заморожених активів РФ