Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Польща проаналізує, чи варто забороняти імпорт російських продуктів харчування

Прем'єр-міністри Польщі та Латвії домовилися об'єднати зусилля, щоб переконати європейських лідерів вжити заходів щодо імпорту продовольства зі сходу

Дональд Туск

Джерело: відкриті джерела

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що країна "ретельно" проаналізує наслідки рішення Латвії заборонити імпорт російських продуктів харчування і не виключає, що сама зробить відповідні кроки. Про це повідомляє Bloomberg.

"Туск планує обговорити це питання на зустрічі з протестуючими фермерами пізніше в четвер, оскільки проблема надлишкової пропозиції і "нерівної" конкуренції пов'язана не тільки з торгівлею з Україною, а й з експортом з Росії та Білорусі, заявив він журналістам у Варшаві після зустрічі зі своєю латвійською колегою Евікою Сіліною", – йдеться у матеріалі.

Автори зазначають, що прем'єр-міністри Польщі та Латвії домовилися об'єднати зусилля, щоб переконати європейських лідерів вжити заходів щодо імпорту продовольства зі сходу.

Раніше Дональд Туск заявив, що представники Польщі та України ведуть перемовини щодо закриття кордону між країнами для торгівлі.

Читайте також:
Польща допоможе збивати російські ракети над Україною, щоб захистити АЕС
У польському селі знайшли 50 різних джерел радіоактивних відходів
Китай через санкції припинив фінансування спільного з Росією вугільного проєкту
Росія в рамках своїх зусиль з обходу західних санкцій розраховує на допомогу Китаю, Індії та Сербії, – ISW