Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

На Закарпатті затримали угорця, який віз в Україну набір різноманітних наркотиків

Серед наркотиків є кокаїн, мефедрон, екстазі та канабіс
Наркотики
Джерело: Державна митна служба України

Співробітники Мукачівського загону Держприкордонслужби (Закарпатська область) спільно з митниками запобігли незаконному ввезенню в Україну партії наркотиків. Інцидент трапився на пункті пропуску "Дзвінкове", де службова собака виявила наркотичні речовини в легковику, що належав 39-річному громадянину Угорщини, поінформували в Держприкордонслужбі України.

Так, під час перевірки в сумці з-під ноутбука було знайдено пакунок з кількома грамами рослинної речовини, ймовірно канабісу.

Ще більша кількість наркотиків була схована в технічних порожнинах автомобіля. Наприклад, в повітряному фільтрі виявили пакунки з білим порошком, білими кристалами, кілька синіх таблеток і рослинна речовина в сигаретах.

За словами водія, серед наркотиків є кокаїн, мефедрон, екстазі та канабіс.

"Про інцидент повідомили співробітникам Служби безпеки України. Наразі вирішується питання про порушення кримінального провадження за статтею контрабанда наркотиків", – йдеться в повідомленні.

Новини за темою: Правоохоронці ліквідували міжнародний канал продажу важких наркотиків до ЄС

До речі, навесні Служба безпеки України і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами. Правоохоронці затримали організатора і трьох основних учасників угруповання. Щомісяця фігуранти могли виготовляти до 20 кг "товару" для його подальшого збуту через розгалужену мережу наркодилерів.

Читайте також:
Зеленський призначив тимчасового керівника Закарпатської ОДА
Дискредитували Сили оборони: На Полтавщині й Закарпатті ліквідували дві ботоферми, які працювали на російські спецслужби
На Закарпатті за 200 метрів до кордону затримали 17 чоловіків, які нелегально хотіли потрапити до Угорщини
Продаж ділянки за безцінь: У корупційній схемі викрили мера Мукачева та ще декількох місцевих чиновників