Втрати орків: 4 7 6 4 6 0 (+1160)
USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90

Ілон Маск заявив, що йде з посади гендиректора Twitter

Мільярдер купив Twitter у жовтні 2022 року
Джерело: відкриті джерела

Американський бізнесмен Ілон Маск зізнався, що йде з посади генерального директора компанії Twitter. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

За словами бізнесмена, нова гендиректорка Twitter почне роботу приблизно через шість тижнів.

"Моя роль зміниться на посаду виконавчого голови та технічного директора, нагляду за продуктом, програмним забезпеченням і системними операторами", – пише Ілон Маск.

А втім, він не назвав імені чи прізвища нової гендиректорки. 

Маск запустив голосування, чи варто йому піти з посади голови компанії

Мільярдер та власник Twitter Ілон Маск запустив у своєму акаунті опитування, чи варто йому піти у відставку з посади керівника цієї соцмережі.
 
Опитування можна зайти ось тут.
 
При цьому він пообіцяв виконати бажання користувачів. Вже перші результати опитування показали, що більш ніж половина з тих, хто проголосував, висловилися за відставку Маска.
 
Нагадаємо, Маск придбав Twitter минулого року. Після цього він провів кадрові чистки у компанії. Подальші дії Маска на посту керівника Twitter привели до різкої реакції світових брендів: вони скоротили або відмовилися від реклами у мережі взагалі, нарікаючи на хаос в управлінні. 
 
У грудні Twitter оголосив про припинення "безплатного просування" інших соціальних мереж. Зокрема, тепер заборонено давати посилання на Facebook та Instagram.

А вже наприкінці березня цього року Маск запропонував співробітникам соціальних мереж гранти на акції, сума яких становить майже 20 млрд доларів. І це попри те, що восени 2022 року мільярдер купив соцмережу за 44 млрд доларів. 

Читайте також:
В Україні запрацював е-кабінет постраждалого та контактний центр для військових і правоохоронців
Ситуація на державних шахтах викликає дуже багато питань, - експерт
Єврорада ухвалила перший в історії ЄС закон про боротьбу з насильством щодо жінок
Перший півфінал "Євробачення-2024": Онлайн-трансляція пісенного конкурсу