Втрати орків: 4 7 0 8 7 0 (+1030)
USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95

Ілон Маск призначив Лінду Яккаріно новим гендиректором Twitter

Новий гендиректор займатиметься бізнес-операціями
Лінда Яккаріно
Джерело: відкриті джерела

Власник Twitter Ілон Маск нарешті знайшов нового генерального директора сервісу мікроблогів. Ним стала Лінда Яккаріно. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

"Я радий вітати Лінду Яккаріно як нового генерального директора Twitter! Вона зосереджуватиметься насамперед на бізнес-операціях, тоді як я зосереджусь на дизайні продукту та нових технологіях. З нетерпінням чекаю співпраці з Ліндою, щоб перетворити цю платформу на супердодаток для всього", – написав Маск.

Хто така Лінда Яккаріно

Лінда Яккаріно народилася у 1963 році. Закінчила Пенсільванський університет, де вивчала гуманітарні науки та комунікації.

Вона пропрацювала 19 років у Turner Entertainment, і саме їй приписують переведення операцій з продажу мережевої реклами у цифрове майбутнє.

З 2011 року працювала у медіакомпанії в NBCUniversal, де до переходу у Twitter обіймала посаду голови відділу глобальної реклами та партнерства. У медіакомпанії вона відіграла ключову роль у запуску потокового сервісу Peacock з підтримкою реклами.

Минулого місяця Яккаріно взяла інтерв'ю у Маска на рекламній конференції в Майамі. На конференції вона закликала присутніх вітати Маска оплесками та похвалила його трудову етику.

До речі, нещодавно американський бізнесмен Ілон Маск зізнався, що йде з посади генерального директора компанії Twitter

Він придбав Twitter минулого року. Після цього провів кадрові чистки у компанії. Подальші дії Маска на посту керівника Twitter привели до різкої реакції світових брендів: вони скоротили або відмовилися від реклами у мережі взагалі, нарікаючи на хаос в управлінні. 
 
У грудні Twitter оголосив про припинення "безплатного просування" інших соціальних мереж. Зокрема, тепер заборонено давати посилання на Facebook та Instagram.

А вже наприкінці березня цього року Маск запропонував співробітникам соціальних мереж гранти на акції, сума яких становить майже 20 млрд доларів. І це попри те, що восени 2022 року мільярдер купив соцмережу за 44 млрд доларів. 

Читайте також:
ChatGPT став доступний без реєстрації, в той час як Маск допускає, що ШІ знищить людство
Маск анонсував розробку нейрочіпів для повернення зору сліпим
SpaceX будує шпигунську супутникову мережу для розвідки США, – Reuters
SpaceX могла вимкнути інтернет на Тайвані, порушивши договір з урядом США, – WSJ