Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Гарріс погодилась на ще одні дебати з Трампом у жовтні. А от кандидат у президенти від республіканців відмовився

Дебати планували на 23 жовтня
Камала Гарріс
Джерело: відкриті джерела

Кандидатка у президенти США Камала Гарріс прийняла запрошення від телекомпанії CNN на ще одні дебати зі своїм опонентом Дональдом Трампом у жовтні. Про своє рішення Гарріс повідомила у соцмережі Х.

"Я з радістю візьму участь у других президентських дебатах 23 жовтня. Сподіваюся, що Дональд Трамп приєднається до мене", – написала вона.

А от кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп від ще одних дебатів відмовився. Мовляв, вже "занадто пізно" проводити ще одні президентські дебати, оскільки американці почали голосувати на виборах 2024 року.

"Проблема з черговими дебатами полягає в тому, що вже занадто пізно, голосування вже почалося", – сказав Трамп на мітингу у Вілмінгтоні, штат Північна Кароліна.

Трамп додав: "Зараз вона (Камала Гарріс) хоче провести дебати прямо перед виборами з CNN, тому що вона сильно програє".

Новини за темою: Рахунок 1:1 та тема України: Головне з дебатів Трампа та Гарріс

Хто насправді лідирує в опитуваннях?

Після перших дебатів видання Reuters зазначало, що Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа з 47% проти 42% у боротьбі за перемогу на президентських виборах. Політикиня збільшила свою перевагу після дебатів проти колишнього глави США.

Виборці переважно вважають, що все ж таки перемогу здобуде Гарріс. Так, вона має перевагу на п'ять відсотків серед зареєстрованих виборців, що трохи перевищує чотири пункти переваги, яку мала над Трампом згідно з опитуванням за 21–28 серпня.

Нагадаємо, президентські вибори в Сполучених Штатах Америки заплановані на осінь 2024 року – мають відбутися 5 листопада.

Читайте також:
Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах
Зеленський погодився з Трампом, що війну в Україні потрібно зупинити
Трамп перед зустріччю з Зеленським зробив заяву про мир в Україні
Південний схід США накрив потужний ураган "Хелен", є загиблі