Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Зеленський погодився з Трампом, що війну в Україні потрібно зупинити

При цьому кандидат в президенти США заявив, що має хороші відносини з Путіним
Володимир Зеленський і Дональд Трамп
Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. Під час розмови останній висловився про мир в Україні та заявив, що війну в Україні треба зупинити. Зеленський погодився, передає The Guardian.

Також за словами Зеленського, для нього важливо було зустрітися з обома кандидатами в президенти Сполучених Штатів Америки.

Водночас, як пише Washington Post, Трамп заявив, що те, що відбувається в Україні - це ганьба. Він також заявив, що може "досить швидко" укласти угоду між Зеленським і російським диктатором Володимиром Путіним, але відмовився повідомити подробиці про те, що ця угода буде включати.

Трамп - про відносини з Путіним

Дональд Трамп заявив, що у нього гарні стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним. Він впевнений, що якщо переможе на виборах, то закінчить війну в Україні "дуже швидко". Таку заяву Трамп зробив під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, пише "Голос Америки".

"У нас дуже хороші стосунки, і у мене також дуже хороші стосунки, як ви знаєте, з президентом Путіним. І я думаю, якщо ми виграємо, я думаю, що ми вирішимо це дуже швидко", - сказав він.

У відповідь на це Зеленський висловив сподівання, що з ним стосунки у Трампа все ж кращі, ніж з Путіним.

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп уникнув відповіді на запитання від журналістів, чи треба Україні йти на поступки РФ і віддавати захоплені території. Він сказав, що Україні потрібен мир.

Читайте також:
Гарріс випереджає Трампа у ключових штатах
Трамп перед зустріччю з Зеленським зробив заяву про мир в Україні
США виділили нову військову допомогу для України майже на вісім мільярдів доларів
Зеленський повинен негайно звільнити посла України у США Маркарову, – спікер Джонсон