USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Українській кінематограф може стати гідним конкурентом на світовій арені, – Санін

Режисер каже, що впевнений в успіху українського кіно у світовому кінематографі
Олесь Санін
Джерело: UWN YouTube

Українській кінематограф може стати гідним конкурентом на світовій арені, якщо українські режисери будуть не боятися вчитися у західних майстрів. Про це в інтерв'ю UWN заявив кінорежисер, бандурист і лірник Олесь Санін.

"Недостатньо бути чемпіоном спорту, який ти сам придумав у своєму дворі. Якщо вже ти вирішив стати чемпіоном світу по боксу, то ти мусиш йти й боротися. Так, ти будеш падати, але від того, як ти встаєш, буде залежати твій рівень: як ти тримаєш удар, завдаєш його", – вважає Санін. 

Режисер заявив, що вірить в успіх українського кіно у світовому кінематографі. 

"Я живу з цим останні 30 років. Я впевнений, що ми доб'ємося, виховаємо своїх, ми обдаровані, талановиті", – підсумував Санін. 

Цікаво знати 

"Довбуш" – довгоочікувана стрічка режисера Олеся Саніна, справжнього майстра епічного історичного кіно, який 2013 року зняв фільм "Поводир" про Україну часів Голодомору.

XVIII століття в Українських Карпатах. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків брати стають ворогами один одному: один прагне грошей, інший – справедливості.

Головні ролі зіграли Сергій Стрельников, Роман Ясіновський, Агата Бузек, Матеуш Косьцюкевич, Дарія Плахтій, Ростислав Держипільський. Фільм вийде в прокат після перемоги, запевняють автори стрічки.

Читайте також:
Актриса Бурковська: Український кінематограф, як дитина, яка потроху вже ходить Актриса Бурковська: Український кінематограф, як дитина, яка потроху вже ходить
Україна має показати воєнні події у вигляді кінематографічного шедевру, – український режисер Україна має показати воєнні події у вигляді кінематографічного шедевру, – український режисер