Втрати орків: 4 6 9 8 4 0 (+1120)
USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95

YouTube запустить 30-секундну рекламу, яку неможливо пропустити

Компанія Google продовжує активну кампанію з нарощування платної Premium-підписки

Ілюстративне фото

Джерело: Reuters

Незабаром у YouTube з'явиться 30-секундна реклама на телевізорах без можливості пропуску та великий банер навіть на паузі. Про це заявили на заході YouTube Brandcast, пише The Verge.

Зокрема, нові види реклами з'являться в добірках на головній сторінці з відео, які найбільш залучають аудиторію. Ролики будуть "високовізуальними" і з QR-кодами для переходу на сторінки брендів.

Спершу рекламний блок запустять в США, а згодом цього року він пошириться на міжнародні ринки. Зараз YouTube вже продає блоки 15-секундних рекламних роликів, що йдуть один за одним.

"Глядачі – особливо молодь – більше не роблять різниці між типом контенту, який вони дивляться. Коли вони вмикають телевізор, вони хочуть бачити все, що їм подобається, в одному місці – від улюблених творців до блокбастерів і футболу. І вони можуть знайти все це на YouTube", – зауважив генеральний директор YouTube Ніл Мохан.

Крім того, користувачі побачать ще зміну при зупинці відеоролика на паузу. Розмір вікна з відео зменшиться, а праворуч з'явиться рекламне оголошення.

Зазначимо, раніше YouTube почав забороняти перегляд відео тим, хто користується блокувальниками реклами. Єдиний вихід був – оплата Premium-підписки.

Також найголовніший у світі відеохостинг вносить не так багато функціональних змін, акцентуючи на монетизації платформи. Так, наприклад, не так давно YouTube зробив платним доступ до відеороликів у високій якості.

До речі, в США підписка YouTube Premium коштує 12 доларів на місяць. Вона відключає всю рекламу на платформі, відкриває фонове прослуховування в основному YouTube-клієнті, а також активує доступ до офлайн-завантажень.

Новини за темою: Meta почне тестування інструмента генеративної реклами зі штучним інтелектом
Читайте також:
США ввели санкції проти компаній, які підтримують російський ВПК: У списку є китайські підприємства
Сенат США проголосував за заборону імпорту російського урану
Уряд США дозволив проводити розрахунки з російськими банками. Тимчасове послаблення стосується сфери енергетики
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків