Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Сирський про Покровський напрямок: Ворог кидає у бій все що може рухатись і наступати

На фронті тривають жорсткі бої
Головнокомандувач з візитом на Покровському напрямку
Джерело: Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський

На Покровському напрямку найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного Яру, безпосередньо в Новогродівці, нижче в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селидовим. Про це поінформував головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в Telegram.

"Бої носять виключно жорсткий характер. Ворог кидає у бій все що може рухатись і наступати, намагаючись прорвати оборону наших військ. Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях з переважаючими силами противника", – йдеться в повідомленні.

За його словами, надзвичайну стійкість показують воїни 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, від дій якої ворог зазнає великих втрат. Також він відмітив військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 151-ї окремої механізованої бригади, "які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою".

"У таких умовах наша головна задача – посилити оборону наших військ на найбільш складних ділянках фронту, забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів", – додав він.

Що кажуть в Генштабі?

У Генеральному штабі ЗСУ наголошують, що найгарячіша ситуація зараз на Покровському напрямку. В районах Воздвиженки, Зеленого Поля, Миролюбівки, Гродівки, Новогродівки, Карлівки, Маринівки та Михайлівки точаться запеклі бої. Наразі ворог здійснив 23 спроби штурму українських позицій.

Читайте також:
РФ продала вкраденого зерна з т.о. територій України на майже мільярд доларів
Більш ніж на 90% усе виписано в плані перемоги України у війні, - Зеленський
Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську
Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP