Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Ілона Маска викликали до суду у справі про секс-скандал фінансиста Джеффрі Епштейна

Він поки що не прокоментував повістку до суду
Джерело: відкриті джерела

Ілона Маска викликали до суду у справі про секс-скандал Джеффрі Епштейна. У мільярдера вимагають документи, щоб довести причетність банку JPMorgan Chase до схеми фінансиста, пише CNN.

За даними видання, повістка Маску до суду США не має на увазі звинувачення в правопорушеннях – влада вважає, що він міг бути знайомим із представниками JPMorgan Chase через Джеффрі.

"Сам документ із явкою до суду Ілону було дуже складно вручити – для цього уряд Віргінських островів найняв слідчу фірму, щоб дізнатися місце розташування глави Tesla. Суд вимагає від Маска надати розмови мільярдера і JPMorgan щодо Епштейна, гонорарів фінансисту або банку, а також документів, що можуть торкнутися справи про секс-скандал", – йдеться у повідомленні.

Натомість Ілон Маск поки що не прокоментував повістку до суду.

Новини за темою: Ілон Маск заявив, що йде з посади гендиректора Twitter

Справа Епштейна

Джеффрі Епштейна знайшли мертвим 2019 року під час затримання. Фінансиста звинувачували в тому, що з 2002-го по 2005 рік у його нерухомості діяла мережа з торгівлі сексуальними послугами і він нібито платив 14-річним дівчатам за секс.

Влада США також подала позов на банк JPMorgan Chase за начебто фінансову вигоду за операції Епштейна та ігнорування підозрілої фінансової діяльності.

Читайте також:
Байден планує йти на дебати з Трампом
США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів
Цього року в Україну прибудуть F-16 разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, – Остін
США готують найбільший пакет військової допомоги Україні на 6 мільярдів доларів, – ЗМІ