Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Окупанти знаходяться вже за 10 км від околиць Покровська

Покровськ є ключовим логістичним вузлом для Донецької області
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Російські терористи прискорили просування до Покровська. Вони перебувають в межах 10 км від околиць міста. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії.

"Швидкість просування, ймовірно, сповільниться в міру того як російські сухопутні війська увійдуть у житлову забудову Покровська", – йдеться в дописі.

Аналітики нагадують, що Покровськ є ключовим логістичним вузлом для Донецької області і якщо його буде захоплено, це, ймовірно, подовжить і змінить наявні українські лінії постачання. Тобто ускладнить для Збройних сил України можливість швидкого поповнення запасів і маневрування ресурсами на кількох ключових опорних пунктах між Часовим Яром і Вугледаром.

На всіх інших лініях фронту на сході та півдні України оперативний темп бойових дій залишається низьким, без суттєвих змін у територіальному контролі.

Раніше

Нагадаємо, 29 серпня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що на Покровському напрямку найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного Яру, безпосередньо в Новогродівці, нижче в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селидовим.

Ворог кидає у бій все що може рухатись і наступати, намагаючись прорвати оборону наших військ. Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях з переважаючими силами противника.

Читайте також:
РФ продала вкраденого зерна з т.о. територій України на майже мільярд доларів
Більш ніж на 90% усе виписано в плані перемоги України у війні, - Зеленський
Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську
Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP