USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Альбіна Підгірняк

"У моєму житті є два великих захоплення - журналістика і спортивні бальні танці. Свої перші репортажі я робила з танцювальних чемпіонатів для програм "Школяда" та "Старшокласник" на Українському радіо. Це було 18 років тому. З тих пір я працювала журналістом, редактором, сценаристом та ведучою. У мене назбиралося багато історій. Я пам’ятаю, як серйозно ми готувалися до кінця 2012 року. І навіть видавали тоді програму на одному з українських телеканалів: що робити на випадок апокаліпсису?) Програма вийшла в ефір 21.12. 2012. А наступного дня ми знову пішли на роботу. 

"Апокаліпсис" настане пізніше. Коли на Майдані будуть перші розстріли, а Росія розв’яже війну проти нашої країни. І це роки не тільки війни, а й пошуку об’єктивної інформації. Без фейків і пропаганди.

Я працювала в ефірах телеканалів "Еспресо", "Суспільне" та у програмі "Сніданок з 1+1", так Ukraine World News. Ефіри були різні, події були часом дуже важкі. Відволіктися і емоційно перезавантажитися мені завжди допомагали танці. Красиві костюми, чемпіонати. Тут все було як завжди. Як у мирні часи. Я встигла стати кандидатом у майстри спорту з латиноамериканської програми.

Зараз я не танцюю. Натхнення жити і працювати беру в історіях наших людей. Коли поруч з жахами війни відбуваються тисячі героїчних справ, про які хочеться розказати. Мрію, що одного разу розпочну свій ефір з двох слів: "Ми перемогли!". А після роботи, як колись, знову піду на танці".

Всі матеріали автора
Головні новини