Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

У Києві посилять безпекові заходи на станціях метро та у місцях скупчення людей

Відповідне рішення ухвалила Рада оборони Києва
Джерело: відкриті джерела

У Київському метро мають посилити контроль на станціях, зокрема із застосуванням ручних металодетекторів. Про це йдеться у рішенні Ради оборони Києва від 28.03.2024 року, повідомляє ГО "Пасажири Києва". 

"Комунальному підприємству "Київський метрополітен" посилити заходи контролю на входах/виходах із станцій у тому числі із застосуванням ручних металодетекторів, забезпечити перевірку систем відеоспостереження, пожежогасіння, наявності засобів надання першої медичної допомоги", – йдеться у документі.

Крім того, відповідно до рішення Ради оборони Києва, має бути обмежено заходи з участю значної кількості людей та посилено увагу до місць скупчення людей, зокрема у ТРЦ та громадському транспорті.

Загроза ворожих ДРГ для столиці

Раніше ми повідомляли, що через загрозу проникнення ворожих ДРГ до Києва Рада Оборони Києва ухвалила рішення щодо посилення уваги до місць скупчення людей та забезпечення дотримання публічної безпеки і порядку в столиці.

Також, як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, буде здійснюватися моніторинг соцмереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації, спрямованої на дестабілізацію ситуації у Києві.

Читайте також:
У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони
За сприяння у вступі: У Києві на хабарі у дві тисячі доларів затримали проректора приватного вишу
У Києві з 23 вересня діятимуть оновлені перепустки для проїзду під час комендантської години
Новий перегінний тунель і під'єднані контактні рейки: Роботи на синій гілці київського метро в процесі завершення