Втрати орків: 4 9 3 6 9 0 (+1400)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах

Компанія вже маркує контент, створений ШІ за допомогою інструментів у додатку
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

TikTok почне використовувати технологію, яка допоможе маркувати зображення та відео, створені штучним інтелектом і завантажені на сервіс. Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що компанія вже маркує контент, створений штучним інтелектом за допомогою інструментів у додатку, але останнім кроком буде додавання маркування до відео та зображень, створених поза межами сервісу.

"У нас також є політика, яка забороняє реалістичний ШІ без маркування, тому якщо він з'явиться на платформі, ми видалимо його як такий, що порушує правила нашої спільноти", – сказав керівник відділу операцій, довіри та безпеки TikTok Адам Прессер.

Щоб система працювала, і виробник генеративного інструменту ШІ, що використовується для створення контенту, і платформа, що розповсюджує контент, повинні погодитись використовувати галузевий стандарт.

"Наприклад, якщо людина використовує інструмент Dall-E від OpenAI для створення зображення, OpenAI прикріплює водяний знак до отриманого зображення. Якщо це промарковане зображення потім завантажити в TikTok, воно буде автоматично позначене як створене штучним інтелектом", – йдеться у матеріалі.

Новини за темою: Заборону TikTok у США підтримали конгресмени Палати представників

Раніше ми повідомляли, що TikTok тестує можливість користувачів завантажувати 15-хвилинні відео. Представники платформи зазначили, що новий ліміт завантаження тестується в окремих регіонах з обмеженою групою користувачів.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту