Втрати орків: 4 8 4 0 3 0 (+1740)
USD
НБУ
39.72
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.81
Готівка
43.15

На Житомирщині чоловік застрелив дружину через ревнощі

Обвинувачений виявив у телефоні дружини переписку з іншим чоловіком, що викликало у нього бурю ревнощів
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

У Житомирській області 34-річний житель Бердичівського району з вогнепальної зброї застрелив свою дружину. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

Зазначається, що між подружжям виник конфлікт. Обвинувачений виявив у телефоні дружини переписку з іншим чоловіком, що викликало у нього бурю ревнощів.

"Під час з’ясування стосунків зайшла мова про розлучення. Згодом він дістав зі схованки мисливський карабін, прийшов до дружини та вистрелив у неї з відстані трьох метрів. Постріл виявився смертельним", – йдеться у дописі.

Після скоєного зброю заховав на горищі, гараж з тілом дружиною зачинив, а сам пішов до сусіднього села до родичів. Однак наступного дня зателефонував до поліції та зізнався у вбивстві.

Чоловіка засуджено до семи років і шести місяців позбавлення волі.

Раніше в селі Коржі на Київщині працівники поліції затримали 60-річну жінку, яка завдала смертельного ножового поранення своєму сину. Під час розпиття алкогольних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт, який згодом переріс у штовханину.

Аби зупинити сварку й захистити свого співмешканця, фігурантка схопила кухонний ніж та нанесла сину поранення в область стегна.

Читайте також:
Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька
Один із вбитих у Німеччині військових служив у ДШВ
У Німеччині росіянин вбив двох українських військових. Оновлено