Втрати орків: 4 9 3 6 9 0 (+1400)
USD
НБУ
39.43
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.75
Готівка
43.50

Україна другою виступить у фіналі "Євробачення-2024"

alyona alyona & Jerry Heil на жеребкуванні після першого півфіналу витягнули папірець "Вибір продюсера"
alyona alyona та Jerry Heil
Джерело: відкриті джерела

Організатори "Євробачення-2024" оприлюднили порядок виступів країн-учасниць у фіналі конкурсу 11 травня. Україна виступить у першій частині грандфіналу. Українські виконавці alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria виступлять під номером 2.

alyona alyona & Jerry Heil на жеребкуванні після першого півфіналу витягнули папірець "Вибір продюсера", тобто організатори конкурсу самостійно визначили порядковий номер виступу українок.

відкриті джерела

Після другого півфіналу Україна опустилася на п'яту сходинку букмекерських прогнозів. В списках лідирує Baby Lasagna з Хорватії – Rim Tim Tagi Dim має 42% перемоги. Далі іде Еден Голан з Ізраїлю – вона має 19% на перемогу. А на третьому місці – Nemo з піснею The Code.

У голосуванні за учасників грандфіналу пісенного конкурсу відбулися суттєві зміни. Відтепер часу на те, щоб віддати свій голос, стало значно більше, адже глядацьке голосування розпочнеться щойно перший учасник вийде на сцену. Проголосувати за свого фаворита можна через застосунок Eurovision Song Contest або відправивши SMS на номер 7576 з порядковим номером відповідного виступу. Де і як проголосувати, читайте тут.

А ось – перші 10 півфіналістів.

Читайте також:
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який представляє себе небінарною особою
Фінал "Євробачення-2024": Онлайн-трансляція пісенного конкурсу
"Євробачення-2024": Переможці другого півфіналу конкурсу