Втрати орків: 4 8 4 0 3 0 (+1740)
USD
НБУ
39.72
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.81
Готівка
43.15

У "Київтеплоенерго" обшуки: У чому підозрюють керівництво компанії

Обшуки пов’язані з ухвалою Печерського суду у справі про закупівлю важливих для роботи підприємства запчастин, що нібито була виконана з порушеннями
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Правоохоронці зранку прийшли з обшуками на підприємство критичної інфраструктури КП "Київтеплоенерго". Про це повідомляє пресслужба компанії.

Там заявили, що працівників підприємства заблокували в будівлях і вони не можуть повною мірою виконувати свою безпосередню роботу. А "постійні обшуки, тим більше з процесуальними порушеннями, створюють загрозу зриву технологічних процесів вироблення електроенергії та тепла".

За їхніми словами, втручання в управління критично важливими об’єктами столиці та блокування роботи персоналу може призвести до порушення схем роботи теплоенергетичної інфраструктури Києва та вплинути на процес надання послуг киянам.

Зазначається, що обшуки пов’язані з ухвалою Печерського суду у справі про закупівлю важливих для роботи підприємства запчастин, що нібито була виконана з порушеннями.

У компанії наголосили, що готові співпрацювати з правоохоронцями та надавати всю необхідну інформацію, але закликали їх діяти відповідно до закону і умов воєнного стану та не допустити перебоїв у роботі об’єктів критичної інфраструктури.

Обшуки у столичних ТЕЦ

У жовтні минулого року співробітники Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до приміщень столичних теплоелектростанцій, що перебувають в управлінні "Київтеплоенерго".

Тоді повідомлялось, що обшуки в адмінбудівлях ТЕЦ пов’язані з "розкрадання коштів під час ремонту енергетичного обладнання, зруйнованого обстрілами".

Читайте також:
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі
Будівництво метро на Виноградар продовжать: Київметрополітен оголосив тендер на майже 14 млрд грн
Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар
У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А