USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10
Втрати орків: 5 4 5 0 9 0 (+1280)
USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10

Сергій Стаховський: тенісист та бізнесмен, який став військовослужбовцем

01.06.2024 20:39

Ведуча Христя Равлюк разом із Сергієм Стаховським, легендою українського тенісу та військовослужбовцем ЦСО "А" СБУ, обговорили підготовку до Олімпіади-2024 у Парижі, зміну ролі Міжнародної тенісної федерації, підтримку України зірками тенісу, та поєднання військової служби зі спортом.

Відео за темою
Ультраправі перемагають у Франції, Угорщина головує у ЄС та Бай-Байден? Ультраправі перемагають у Франції, Угорщина головує у ЄС та Бай-Байден?
Тарифи, віялові відключення та атомна енергетика: Як уряд рятуватиме українську енергосистему? Тарифи, віялові відключення та атомна енергетика: Як уряд рятуватиме українську енергосистему?
Дії ДБР не просто незаконні, а очевидно незаконні, - Олександр Бабіков Дії ДБР не просто незаконні, а очевидно незаконні, - Олександр Бабіков
Чи виконали США та інші країни свої зобов'язання за Будапештським меморандумом? Пояснює Євген Магда Чи виконали США та інші країни свої зобов'язання за Будапештським меморандумом? Пояснює Євген Магда
Завантажені нещодавно
ДБР перешкоджає проведенню податкової перевірки на ТОВ ДБР перешкоджає проведенню податкової перевірки на ТОВ "Краснолиманське"
День Конституції: Історія Основного закону України День Конституції: Історія Основного закону України
Дарницький вокзал: Чому кияни й досі чекають на новий транспортний хаб? Дарницький вокзал: Чому кияни й досі чекають на новий транспортний хаб?
За останній рік мого перебування на Донбасі світло відключали 2-3 рази, - Андрій Отченаш За останній рік мого перебування на Донбасі світло відключали 2-3 рази, - Андрій Отченаш