USD
НБУ
41.23
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.91
Готівка
45.50
Втрати росіян: 6 7 4 2 7 0 (+1420)
USD
НБУ
41.23
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.91
Готівка
45.50

Підтримай спецпризначенців ГУР: Донати задля перемоги!

26.08.2023 23:24

Українські бійці підрозділу спеціального призначення ГУР, які ведуть активні бої на найгарячіших ділянках фронту, звертаються до громадян та волонтерів із закликом надати допомогу. Для ефективного виконання бойових завдань їм потрібно отримати 15 станцій Starlink та три дрони Mavic-3T. Загальна сума збору становить понад 1 мільйон гривень. Для жертводавців наведено номер картки для здійснення пожертвувань.

Звертаємося до всіх, хто бажає підтримати захисників України, долучитися до важливої і надзвичайно важкої місії. Допомога від кожного може допомогти врятувати життя та забезпечити бійців необхідним обладнанням для виконання завдань на фронті. Ваш внесок – це крок до підтримки та збереження життя.

Відео за темою
Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів
Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії
Recap про… Recap про… "Бавовну" в Росії, депресивних зрадників в Криму та сліпоту НАТО. 10.09.2024
Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет? Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет?
Завантажені нещодавно
Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в "Дії"
“Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність? “Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність?
Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави? Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави?
Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму