USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Німеччина подвоїть військову допомогу для України 2024 року. UWN знає

13.11.2023 22:34

Берлін планує значно збільшити військову допомогу Києву, підвищуючи фінансову підтримку з 4 млрд євро до 8 млрд євро в наступному році. Міністр оборони Борис Пісторіус висловив такі наміри перед бюджетним комітетом Бундестагу. Збільшення допомоги позначить собою стійке партнерство Берліна з Києвом та відправить сигнал про невідступність у підтримці України в умовах агресії. Ця ініціатива відзначається у контексті світової уваги, спрямованої на Ізраїль. Європейський Союз також продовжує надавати важливу військову допомогу Україні, і голова дипломатії блоку Жозеп Боррель підтверджує намір продовжувати цю підтримку, не дивлячись на ситуацію на Близькому Сході.

Відео за темою
Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів Трамп проти Гарріс: Дебати, які змінили хід виборів
Recap про… Recap про… "Бавовну" в Росії, депресивних зрадників в Криму та сліпоту НАТО. 10.09.2024
“Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність? “Червоні лінії” НАТО: РФ випробовує альянс на міцність?
Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави? Політичні рішення чи страх суддів? Чому Віталія Кропачова залишають під вартою без застави?
Завантажені нещодавно
Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в Огляд соцмереж: Освідчення та одруження в "Дії"
Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії Наступ РФ на Покровськ провалився! РФ контратакує під Курськом, Захід дозволить бити по Росії
Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет? Зима-2024: Чи витримає енергетика України удари іранських ракет?
Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму Освітній скандал: Помилка з картою України в шкільному підручнику без Криму