USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 9 8 7 0 (+1410)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Деокупація Запорізької АЕС. Інтерв’ю з Григорієм Плачковим

24.01.2023 12:59

Доза випромінювання не сумісна з життям. Такий діагноз пророкували знавці ядерної галузі російським солдатам-смертникам, які навесні рили окопи біля Чорнобильської АЕС у так званому Рудому лісі. Доля цих горе-воїнів наразі невідома, утім, контроль над енергетичним об'єктом ще тоді вдалося відновити. На черзі, зокрема, тимчасово окупована Запорізька АЕС.

Тож, коли і як українським воїнам вдасться повернути надважливий об’єкт під контроль держави? Та хто сприятиме її деокупації – МАГАТЕ чи “Рамштайн-8”? Далі – в інтерв’ю з головою Держінспекції з ядерного регулювання (2017–2021 рр.) Григорієм Плачковим.

Відео за темою
США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ США готують Україну до перемоги! Аварійні вимкнення світла та майбутні переговори з РФ
Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям? Аварійні відключення: Яка ситуація з електросистемою та до чого готуватися українцям?
В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира В Україні є проблема з моральними авторитетами, - Юрій Тира
Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації? Скандальна оборона: Чи зможе керівництво Харківської ОВА зберегти область від російської окупації?
Завантажені нещодавно
Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою? Екстрені відключення світла: Чому Україна виявилася не готовою?
У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024! У Києві триває Sport Business Club Summit Ukraine 2024!
Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах? Спорт - як засіб пропаганди: Чи зможе РФ просунути свої наративи у країнах ЄС на спортивних заходах?
Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук Мобінг на роботі, що це, та як за це карають? Вікторія Поліщук