Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

"Різдвяне перемир'я" від РФ: Окупанти продовжують обстрілювати позиції наших підрозділів з танків, мінометів та ствольної артилерії

Небезпека ворожих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України
Джерело: відкриті джерела

Попри те, що Росія сама оголосила про "режим тиші" на честь Різдва, вона сама його і порушує. За 7 січня війська РФ завдали авіаційного удару, направили на Дніпропетровську область БПЛА, вели вогонь з танків, мінометів, ствольної артилерії, РСЗВ. 

"Незважаючи на оголошений так званий "режим припинення вогню", російські окупанти продовжують обстрілювати позиції наших підрозділів з танків, мінометів та ствольної артилерії. Поряд з цим протягом доби противник завдав авіаудару та здійснив 7 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Небезпека ворожих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України", – йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Ворожий беспілотник збили у місті Кам'янське Дніпропетровської області. Про це повідомив мер Андрій Білоусов.

"У місті було чутно вибухи. ППО знищила ворожий БПЛА над містом. Минулося без жертв та постраждалих. Є незначні пошкодження. Відповідні служби вже працюють", – заявив він. 
 
Також відсутність "тиші" відмічають у британській розвідці. За її даними, бойові дії в різдвяні дні продовжуються з попередньою інтенсивністю. Однією з найзапекліших ділянок, як і раніше, залишається Кремінна в Луганській області.
Читайте також:
У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро
Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW
"Мінус" тральщик "Ковровец": Знищено ще один корабель Чорноморського флоту РФ
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам