Втрати орків: 5 0 7 6 5 0 (+1390)
USD
НБУ
40.48
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.82
Готівка
44.75

"Ґвалтівник у погонах": На Київщині поліцейський неодноразово ґвалтував 10-річну дівчинку

Правоохоронця вже затримано, відкрито кримінальне провадження
Джерело: UWN

На Київщині дільничний офіцер поліції неодноразово ґвалтував 10-річну дівчинку, яка приходила в гості до його падчерки. Правоохоронця вже затримано, відкрито кримінальне провадження, розповіли UWN джерела в правоохоронних органах.

"Другого серпня було допитано мешканку сусіднього будинку, яка зазначила, що її неповнолітня донька розповіла, що "У" вчиняє дії сексуального характеру, пов’язаних з анальним проникненням відносно неї", – розповіли правоохоронці.

Наразі зареєстровано кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 КК України ("Зґвалтування, тобто вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних з анальним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування), яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди").

Самого горе-правоохоронця вже затримали – йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років.

UWN

Зазначається, що згідно з результатами експертизи, поліцейський застосовував насильницькі дії щодо дитини неодноразово. До цього, поліцейський неодноразово залицявся до дівчинки, надсилав повідомлення на особистий телефон тощо", повідомляє прокуратура. 

UWN

Ґвалтівником виявився 45-річний дільничний офіцер поліції у селі Чайки Бучанського РУП ГУНП у Київській області. 

UWN

Читайте також:
В Одесі чоловік порізав дружину та дитину, після чого вистрибнув з 12 поверху
В родичів очільника Нацполу журналісти-розслідувачі знайшли бізнес, який викликає сумніви
Поліція може застосувати силу, якщо військовозобов’язаний перебуває в розшуку, – Вигівський
ТЦК передали Нацполіції інформацію про 94,5 тисяч ухилянтів