Втрати орків: 4 9 1 0 8 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Друг Берлусконі розповів про моторошне полювання з Путіним, коли той вирізав серце оленю

За словами політика, Путін під час полювання холоднокровно вбив двох оленів, після чого четвертував одного з них
Путін і Берлусконі
Джерело: відкриті джерела

Диктатор РФ Володимир Путін під час полювання з нині покійним колишнім прем'єр-міністром Італії Сільвіо Берлусконі налякав його, кровожерливо вбивши двох оленів. Цю історію розповів колишній сенатор від партії Берлусконі "Вперед, Італія!" Фабріціо Чікітто виданню Corriere della Sera.

За словами Чікітто, сам Берлусконі розповів йому цю історію. У 2013 році під час спільної відпустки з Путіним російський лідер запропонував йому піти на полювання. Берлусконі, згадуючи цей епізод, стверджував, що ніколи раніше не тримав у руках рушниці, але Путін наполіг і надав йому зброю.

"Коли ми йшли по снігу, він побачив двох оленів і показав мені, щоб я подивився на одного: "Це твій. Стріляй". Я дав йому зрозуміти, що навіть якби я помер, я б не стріляв. Тоді він застрелив їх обох", – згадує колишній сенатор слова експрем'єра Італії.

Новини за темою: Російський Червоний Хрест працює на Путіна? МФЧХ ініціювала перевірку

Після цього Путін задоволено подивився на Берлусконі і сказав: "Сьогодні я запропоную тобі надзвичайну їжу". Після чого він узяв ніж і пішов до вбитих оленів, розповідає Чікітто, продовжуючи цитувати Берлусконі.

"Він четвертував звіра і вирізав його серце. Потім він узяв дерев'яну тацю від охоронця, дав її мені і поклав зверху той шматок закривавленого м'яса зі словами: "Це буде виняткова страва". Я сховався за деревом і вирвав", – стверджує він.

Як додав колишній сенатор, після того як Берлусконі розповів йому цю історію, між ними виникла тривала тиша, після чого експрем'єр прокоментував ситуацію: "Можливо, це просто звичка мисливця".

Як відомо, Путін і Берлусконі тривалий час перебували в дружніх стосунках. Після того як російський диктатор напав на Україну 2022 року, Берлусконі виправдовував його, заявляючи, що його до цього підштовхнуло оточення.

Через рік влітку 2023-го Берлусконі помер в Італії на тлі тривалого лікування раку крові. У Берлусконі був хронічний мієломоноцитарний лейкоз – рідкісне онкологічне захворювання.

Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Сьогодні День пам’яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни: Серед Праведників народів світу – понад 2,5 тисячі українців
Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона "Лютий"
Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати