USD
НБУ
39.22
Готівка
39.40
EUR
НБУ
42.37
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 4 0 7 9 0 (+820)
USD
НБУ
39.22
Готівка
39.40
EUR
НБУ
42.37
Готівка
43.00

Вода на Херсонщині трохи відступила, але прогнозують дощі, – Богданов

Найголовніше зараз для херсонців, щоб окупанти перестали обстрілювати території
Віталій Богданов, депутат Херсонської міської ради в ефірі UWN, 10 червня
Віталій Богданов, депутат Херсонської міської ради в ефірі UWN, 10 червня
Джерело: скріншот

Станом на сьогодні питної води для жителів Херсонщини вистачає. Про це повідомив депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов в ефірі UWN.

"Всім українцям потрібна надія зараз, що дуже скоро ситуація зміниться. Я вчора спілкувався з директором водоканалу і розумію, що зараз питання основне не в воді, а в водовідведенні, тому що підтоплені саме ці станції і там йдеться про 20–30 см критичних. Поки що все витримало, це чисто технічні питання", – сказав він.

Богданов розповів, що найголовніше зараз для херсонців, щоб окупанти перестали обстрілювати території.

"Кожен день гинуть люди, у той день, коли був президент, кількість виросла – 18 поранених, із них двоє вже загинуло в лікарні від травм, нанесених цим обстрілом. І це кожного дня відбувається. Сьогодні дуже відомий волонтер потрапив під обстріл, я до, речі, ще не знаю, який в нього стан в лікарні, той що більше всіх рятував людей, зараз в лікарні – це відбувається кожного дня, ці чорти б’ють кожного дня по нас ствольною артилерією, зараз ми з вами спілкуємось і я чую позаду себе "приход", – зазначив він.

Також депутат додав, що сьогодні представники потрапили під обстріл. І він сподівається, що це може змінити їхній погляд на ситуацію в Україні. Проте він незадоволений їхньою роботою в країні.

Крім того, повідомляється, що вода потрохи відступає, але, згідно з прогнозом синоптиків, через два дні на Херсонщину можуть насунутися дощі з градом.

Читайте також:
Шойгу доповів Путіну про Шойгу доповів Путіну про "зачистку Кринок": У Генштабі спростовують це
В Україні за ненадані комунальні послуги буде перерахунок: Деталі В Україні за ненадані комунальні послуги буде перерахунок: Деталі
В Україні може подорожчати водопостачання та водовідведення, але не в кожній області В Україні може подорожчати водопостачання та водовідведення, але не в кожній області
Британська розвідка проаналізувала ситуацію на лівобережжі Херсонщини Британська розвідка проаналізувала ситуацію на лівобережжі Херсонщини