USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Від 21-го до 23 років: У Білорусі винесли вироки "рейковим партизанам"

Окрім величезних вироків троє білорусів також отримали штрафи
Гомельський суд
Джерело: відкриті джерела

У Гомельському обласному суді зачитали вироки трьом білорусам, які під час наступу росіян на Київ пошкодили обладнання на залізниці, щоб уповільнити доставку військової техніки РФ до кордону з Україною. Як повідомляють правозахисники з "Гомельської Весни", Денис Дикун засуджений до 23 років позбавлення волі, Олег Молчанов та Дмитро Равіч – до 21-го і 22 років відповідно.

Крім того, кожен з них оштрафований на 4800 білоруських рублів (близько 70 тисяч гривень). 

28 лютого 2022 року всі троє підпалили релейну шафу сигналізації, централізації та блокування на залізничному перегоні Жердзь – Останкавичі у Світлогорському районі. В результаті на одній із ділянок залізниці Жлобин – Калинковичі, що йде в Україну, вийшли з ладу світлофори та стрілочні переводи. 

Читайте також:
ВАКС дозволив конфіскувати майно експрезидента ВАКС дозволив конфіскувати майно експрезидента "Мотор Січі" Богуслаєва
В Україні посмертно засудили бійця ЗСУ В Україні посмертно засудили бійця ЗСУ "Барса", який віддав життя на фронті: Деталі історії
Олігарха-втікача Онищенка заочно засудили до 15 років: Визнали винуватим в організації  Олігарха-втікача Онищенка заочно засудили до 15 років: Визнали винуватим в організації "газової схеми"
Росія використовує аеродроми Білорусі: У Повітряних силах ЗСУ оцінили загрозу авіаційних ударів Росія використовує аеродроми Білорусі: У Повітряних силах ЗСУ оцінили загрозу авіаційних ударів