USD
НБУ
39.40
Готівка
39.70
EUR
НБУ
41.97
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 5 5 3 4 0 (+920)
USD
НБУ
39.40
Готівка
39.70
EUR
НБУ
41.97
Готівка
42.85

Вдарив сокирою вагітну: У Полтаві затримали чоловіка за розбійний напад у магазині

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна
затриманий
Джерело: Нацполіція

У Полтаві затримали підозрюваного в розбійному нападі на вагітну, вчиненому в приміщенні магазину з продажу мобільних телефонів, розташованого по вулиці Небесної Сотні. Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

Правоохоронці розповіли, що нападником на 25-річну жінку виявився 39-річний мешканець іншої області, який вже неодноразово мав проблеми із законом. Фігурант проживав в одній із квартир по вулиці Лисенка у Полтаві.

"Затриманий вдарив вагітну металевим корпусом від сокири, заволодів мобільним телефоном та втік з місця вчинення злочину. Потерпілу доставили до медичної установи, де їй надають допомогу лікарі. Наразі речові докази вилучили", – сказав Рогачов.

І додав, що інформація з камер відеонагляду суттєво допомогла швидко розкрити особливо тяжкий злочин і затримати підозрюваного.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Разом з тим місцеві ЗМІ пишуть, що затриманий чоловік – мешканець Луганської області. Також журналісти інформують, що з потерпілою і дитиною все добре.

Новини за темою: Труїла колишніх, як щурів: На Київщині жінка помстилася своїм екскоханцям та їхнім подругам
Читайте також:
Росія очолила світовий рейтинг кіберзлочинності Росія очолила світовий рейтинг кіберзлочинності
У Полтаві вперше на базі вишу діє У Полтаві вперше на базі вишу діє "зелена кімната". У чому її унікальність?
У Києві експрацівники відомої медлабораторії вкрали конфіденційні дані з установи: Хотіли шантажувати керівництво У Києві експрацівники відомої медлабораторії вкрали конфіденційні дані з установи: Хотіли шантажувати керівництво
Одного з найвпливовіших Одного з найвпливовіших "злодіїв у законі" на прізвисько "Хмєло" можуть вигнати з України