USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 7 8 3 0 (+870)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

"Укрзалізниця" змінила правила повернення коштів за квитки: Деталі нововведення

Тепер пасажири зможуть повернути гроші за купе і плацкарт, але є нюанс
Укрзалізниця потяг
Джерело: Уніан

"Укрзалізниця" оновила правила повернення коштів за квитки. Тепер пасажири зможуть повернути повну вартість за купе та половину вартості плацкарту. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Так, повну вартість за купе і половину вартості плацкарту пасажири зможуть повернути, якщо квитки будуть здані не пізніше ніж за шість годин до відправлення поїзда. Такою послугою можна скористатися як онлайн, так і в касах.

Варто зазначити, що раніше ця процедура вважалася можливою не пізніше ніж за дев'ять годин до відправлення поїзда.

Крім того, повну вартість за купе повертатимуть, навіть якщо пасажир запізнився на поїзд. Скористатися такою послугою можна протягом години і тільки в касі. Раніше компанія компенсувала лише 10% від ціни.

Раніше

"Укрзалізниця" розпочала трирічну програму "Залізна українізація", мета якої – повністю позбавитися імперських та російських назв, позначок, зображень на будь-яких об'єктах залізничного транспорту.

Також повідомлялося, що у 2022 році УЗ перевезла близько 1,4 мільйона пасажирів до країн Євросоюзу. Це є рекордним показником за останні 10 років.

Читайте також:
"Укрзалізниця" розпочала будівництво європейської колії Чоп – Ужгород
Заволодіння майже 95 млн гривень коштів УЗ: Ексрадник ОП Шило вийшов під заставу у 30 мільйонів Заволодіння майже 95 млн гривень коштів УЗ: Ексрадник ОП Шило вийшов під заставу у 30 мільйонів
Знос залізничного транспорту приміського сполучення складає понад 90%, – директор філії Знос залізничного транспорту приміського сполучення складає понад 90%, – директор філії
Хотіли підірвати залізничні ешелони ЗСУ: Сім'я з Харківщини допомагала РФ готувати диверсію Хотіли підірвати залізничні ешелони ЗСУ: Сім'я з Харківщини допомагала РФ готувати диверсію