USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Опалювальний сезон в Україні офіційно завершився

14.04.2023 10:38 247
"Нафтогаз" вже розпочав підготовку до наступного опалювального сезону
Опалювальний сезон, опалення_2

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

В Україні офіційно завершився опалювальний сезон-2022/2023. Про це повідомив глава "Нафтогазу" Олексій Чернишов, передає пресслужба компанії.

Чернишов подякував усім газовикам, які, незважаючи на обстріли, ракетний терор і постійну небезпеку, забезпечували видобуток і постачання блакитного палива та відновлювали пошкоджені об'єкти.

Він також зазначив, що "Нафтогаз" уже розпочав підготовку до наступного опалювального сезону-2023/2024.

"Хоч би як ворог не намагався залишити українців без світла і тепла, всі разом ми не дозволили йому це зробити. Упевнений, що отриманий за минулий рік досвід допоможе нам гідно пройти й наступну зиму", – додав глава компанії.

Найважчий опалювальний сезон

Раніше голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов заявив, що опалювальний сезон в Україні завершиться після того, як в країні пройде похолодання.

"Україна успішно завершує найважчий опалювальний сезон. У частині областей погодні умови дозволили це зробити раніше, ніж було заплановано. Зараз очікується похолодання, але після нього опалення почнуть поступово відключати й в інших областях", – зазначив очільник Групи "Нафтогаз України". 

Зазвичай опалювальний сезон в Україні закінчується в середині квітня, але все залежить від погоди і температурного режиму. 

Згідно з прогнозами синоптиків, в Україну найближчим часом прийде стабільне весняне тепло. Уже наступного тижня денна температура підніметься до +18 градусів.

Читайте також:
Повернення українських чоловіків додому: Які країни погодились. Оновлено Повернення українських чоловіків додому: Які країни погодились. Оновлено
64% українців вважають демократію найкращою системою правління, – опитування 64% українців вважають демократію найкращою системою правління, – опитування
Слідом за Польщею у Литві допустили, що допоможуть  Україні повернути чоловіків призовного віку Слідом за Польщею у Литві допустили, що допоможуть Україні повернути чоловіків призовного віку
США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван