USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

У Львові американські пластичні хірурги будуть безкоштовно оперувати постраждалих від війни

Операція та перебування у клініці будуть безплатними
Операція
Джерело: відкриті джерела
У квітні до Львова приїдуть американські лицеві пластичні хірурги в межах місії FACE TO FACE. Вони будуть надавати безкоштовно медичну допомогу військовим та жертвам війни, які отримали травми голови, обличчя та шиї. Про це повідомляє засновниця медичної платформи INgenius Анна Небор. 
 
Медики відбиратимуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї. Для пацієнтів, які пройдуть відбір, операція та перебування в клініці будуть безплатними, їх оперативне лікування буде проходити в місті Львів. Взяти участь у програмі може діючий військовий із травмами голови, обличчя та/або шиї.
 
Щоб стати учасником програми, необхідно:
  • звернутися на електронну пошту [email protected] або написати в Telegram/Viber + 38093 781 4304;
  • відправити скановані копії виписок (за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ/МРТ тощо. 

Після розгляду програми пацієнту повідомлять, чи прийняли його для операції, і надішлють деталі про місце та дату операції.

Відзначимо, що медична місія FACE TO FACE вперше проходила з 16-го по 22 вересня. Тоді до України приїхали 10 лікарів та три медсестри. Вони відібрали 34 людини з найскладнішими випадками. Об'єм оперативних втручань був різним – від ринопластики до пересадки кістки з ноги для реконструкції нижньої щелепи. 

До речі, нещодавно наші військові лікарі провели операцію з видалення гранати ВОГ, яка не розірвалася, з тіла військовослужбовця. Операція була проведена у присутності саперів. Вони страхували безпеку медичного персоналу. Оперативне втручання пройшло успішно, а пораненого військовослужбовця було відправлено на подальшу реабілітацію та відновлення.


Читайте також:
В ЄС вирішили розгорнути військову місію в Червоному морі для захисту кораблів від хуситів В ЄС вирішили розгорнути військову місію в Червоному морі для захисту кораблів від хуситів
У Львові виконали першу в Україні операцію на серці за допомогою робота Da Vinci У Львові виконали першу в Україні операцію на серці за допомогою робота Da Vinci
В Україні вперше провели операції з імплантації клітин дітям із порушенням рухливості кінцівок В Україні вперше провели операції з імплантації клітин дітям із порушенням рухливості кінцівок
Ізраїль завершив військову операцію в Дженіні Ізраїль завершив військову операцію в Дженіні