USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

В українській розвідці прокоментували стан здоров’я Лукашенка: Що кажуть

Ймовірний діагноз Лукашенка, який раніше називали експерти, – інфекційно-алергічний міокардит
Лукашенко
Джерело: відкриті джерела

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко хворіє, однак ця хвороба не надто серйозна. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР) Андрій Юсов в ефірі телемарафону, коментуючи інформацію про ймовірну хворобу самопроголошеного президента.

Юсов вважає, що хвороба Лукашенка не надто серйозна.

"Вік, стрес, робота шкідлива… Так, хворіє. Я думаю, що це не та ситуація, яка виведе з ладу на довгий час. Зрештою, тут ставку треба робити не на стан здоров’я, а на складніші геополітичні процеси", – сказав представник ГУР.

І додав, що російський диктатор Володимир Путін не має планів на випадок смерті Лукашенка.

Експерти про зміни зовнішності Лукашенка

У лідера Білорусі Олександра Лукашенка немає двійників, зміна його зовнішності – наслідки хвороби. Таку думку в ефірі UWN висловив кандидат психологічних наук, експерт по психодіагностиці, поліграфолог Дмитро Попов.

Днями Лукашенко вперше з'явився публічно після тривалої відсутності та повідомлень про його хворобу. До цього він вперше за 29 років свого правління не з'явився на урочистостях з нагоди Дня прапора, герба та гімну. У мережі почали поширювати інформацію щодо того, що в Лукашенко може бути двійник. 

"Я можу сказати, що це одна і та сама людина, яка була на параді, і яка була на командному пункті. Мало того, та сама людина і була Олександром Лукашенком весь цей час. Я вивчаю цю тему дуже ретельно, я не бачив у нього двійників ніколи – зараз це та сама людина. Є безумовний нюанс, тому що дійсно хвороба з людиною робить щось погане і в нього також з’явилися ознаки того, що хвороба його пригнічує і змінила стан голосу, обличчя дещо змінило колір, але все те ж обличчя картопляного диктатора", – зауважив Попов. 

Олександр Лукашенко, 15 травня
Джерело: NEXTA

Також він зазначив, що, на відміну від російського диктатора Путіна, Лукашенко не побоюється за своє життя. 

"Він не боїться, і на зразок Путіна, де бункерний переляканий тим, що він може підхопити якусь бактерію. Цей диктатор (Лукашенко, – ред.) завжди був таким. Тобто він має здійснювати такі поступки, які дійсно є поступками альфа-самця, попри ту небезпеку, яка перед ним буде. Згадайте ці відео, коли він ходив по Мінську, то з магазином, то без магазину і керував охороною під час можливих зіткнень, тобто у Лукашенка сміливості набагато більше, ніж у Путіна", – вважає Попов. 

Який ймовірний діагноз диктатора

Представник білоруської опозиції Павло Латушко назвав імовірний діагноз самопроголошеного президента країни Олександра Лукашенка. У білоруського диктатора сильна вірусна інфекція, яка спричинила інфекційно-алергічний міокардит. Про це інформує Euroradio.

"За деякими відомостями, які надходять у НАУ, у Лукашенка інфекційно-алергічний міокардит", – заявив Латушко.

Інфекційно-алергічний міокардит – це запальне ураження серцевого м'яза у відповідь на інфекцію. Симптомами цього захворювання є задишка, нездужання, тахікардія (пришвидшене серцебиття), болі в серці, помірні болі в суглобах.

Читайте також:
РФ готує нову провокацію проти України, пов'язану з українським спецназом в Африці, – ГУР РФ готує нову провокацію проти України, пов'язану з українським спецназом в Африці, – ГУР
Кримський міст буде знищений у першій половині 2024 року, – джерело Кримський міст буде знищений у першій половині 2024 року, – джерело
Росія почала зміцнювати кордони після рейдів добровольців, – розвідка Росія почала зміцнювати кордони після рейдів добровольців, – розвідка
Операція російських добровольців допомогла відтягнути сили РФ на інші ділянки, – Юсов Операція російських добровольців допомогла відтягнути сили РФ на інші ділянки, – Юсов