USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 7 8 3 0 (+870)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

У Кадирова можуть бути серйозні проблеми зі здоров'ям, – Bild

Кадиров привіз до Чечні лікаря з Об'єднаних Арабських Еміратів, тому що не довіряє московським лікарям
Рамзан Кадиров
Джерело: Bild

Глава Чечні Рамзан Кадиров, імовірно, хворий. У нього можуть бути серйозні проблеми з нирками, повідомляє німецький Bild.

Журналісти помітили, що очільник Чеченської Республіки за останні кілька місяців сильно погладшав, має дуже опухлий вигляд, а на відео він часто не може розплющити очі.

Як стверджує колишній заступник прем'єр-міністра Ічкерії Ахмед Закаєв, який перебуває у вигнанні, у Кадирова можуть бути серйозні проблеми з нирками.

Також наголошується, що Кадиров привіз до Чечні лікаря з Об'єднаних Арабських Еміратів, тому що не довіряє московським лікарям. Доктор Ясін Ібрагім М. Ель-Шахат, завідувач ниркового відділення лікарні "Бурджіл" в Абу-Дабі, прилетів до Грозного, щоб лікувати Кадирова.

Нібито саме з цієї причини глава Чечні не зміг бути присутнім на виступі президента РФ Володимира Путіна в Москві 21 лютого.

Також журналісти пояснюють енергійність Кадирова прийомом стимуляторів. Подейкують, що чеченський глава пристрастився до цих та інших таблеток.

Нагадаємо, ми писали, що влада Росії доручила так званому главі Чечні Рамзану Кадирову виконувати брудну роботу у війні проти України. Кадирівці мали вбити президента України Володимира Зеленського і досі займаються тортурами українців.

Також раніше колишній співробітник КДБ в інтерв'ю UWN зазначав, що для повного розвалу Росії потрібно, щоб в кожній області виріс свій умовний "Кадиров", і регіони почали конфліктувати між собою.

Теги: Росія
Читайте також:
Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару компаній, які досі працюють в РФ Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару компаній, які досі працюють в РФ
Україна вперше збила російський бомбардувальник Ту-22М3: Деталі операції Україна вперше збила російський бомбардувальник Ту-22М3: Деталі операції
Росія може створити екологічну катастрофу в Балтійському морі, – МЗС Швеції Росія може створити екологічну катастрофу в Балтійському морі, – МЗС Швеції
Не виключено, що Росія може атакувати атомні електростанції в Україні, – Зеленський Не виключено, що Росія може атакувати атомні електростанції в Україні, – Зеленський