USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

У Дніпрі засудили прихильника російської агресії до п'яти років за ґратами

У суді чоловік повністю визнав свою провину
СБУ
Джерело: Офіс Генерального прокурора

У Дніпрі до п'яти років за ґратами з конфіскацією майна засудили чоловіка, який у соцмережах публічно підтримував російську збройну агресію проти України, а також заперечував тимчасову окупацію в країні. Про це поінформували в пресслужбі Офісу генпрокурора.

"За публічного обвинувачення Дніпропетровської обласної прокуратури місцевого мешканця визнано винним у поширенні матеріалів, у яких міститься визнання правомірною, заперечення тимчасової окупації території України", – йдеться в повідомленні. 

У суді довели, що з початку війни мешканець м. Дніпро неодноразово поширював через власний акаунт у забороненій соцмережі матеріали антиукраїнського спрямування.

Новини за темою: Катували мешканців Миколаївщини: Прокуратура повідомила про підозру трьом окупантам із "ДНР"

У своїх дописах засуджений публічно виправдовував злочини РФ, заперечував тимчасову окупацію та стверджував, що дії країни-агресора є "правильними та законними", розповіли в прокуратурі.

За даними слідства, чоловік визнав свою вину у повному обсязі.

Раніше

СБУ затримала колишнього депутата-комуніста Запорізької міськради, який "наводив" російські ракети на Україну. Ще одного агента ФСБ взяли під час спецоперації у Запоріжжі.

У відомстві розповіли, що за наведенням депутата російські загарбники здійснили серію ракетних ударів по Запоріжжю у квітні та травні цього року. Тоді внаслідок ворожих обстрілів загинуло троє місцевих. Також було зруйновано 30 приватних будинків і пошкоджено одне з промислових підприємств регіону.

Читайте також:
Військові зможуть визначати, хто отримуватиме виплати у разі їхньої смерті: Закон набув чинності Військові зможуть визначати, хто отримуватиме виплати у разі їхньої смерті: Закон набув чинності
РПЦ закликала до РПЦ закликала до "священної війни" в Україні: Як реагує УПЦ
Знущалися через сексуальну орієнтацію: Активісти розповіли, як росіяни катували представників ЛГБТК у Херсонській області Знущалися через сексуальну орієнтацію: Активісти розповіли, як росіяни катували представників ЛГБТК у Херсонській області
97% своїх повітряних атак цьогоріч Росія спрямувала на цивільні об'єкти, - Умєров 97% своїх повітряних атак цьогоріч Росія спрямувала на цивільні об'єкти, - Умєров