USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

Тіна Тернер померла у віці 83-х років: Якою ми запам'ятаємо велику американську співачку

Королева рок-н-ролу, яка мирно померла після тривалої хвороби у своєму будинку
Тіна Тернер
Джерело: відкриті джерела

Американська та швейцарська співачка Тіна Тернер померла в середу, 24 травня, у віці 83-х років, повідомляє агентство Reuters.

Співачка померла у своєму будинку у швейцарському Кюснахті неподалік Цюриха після тривалої хвороби.

Тіна Тернер – володарка восьми премій "Греммі". Журнал Rolling Stone називав її однією з найбільших співачок сучасності. Свою кар'єру вона розпочала у 1960-х і з того часу випустила дев'ять альбомів. У 2021 році була введена до Зали слави рок-н-ролу.

Зірка, що народилася в США, була однією з найулюбленіших рок-співачок, відомою своєю харизмою на сцені і цілим рядом хітів, включаючи The Best, Proud Mary, Private Dancer і What's Love Got to Do With It.

Минулого року помер молодший син американської співачки Тіни Тернер.

Вранці 8 грудня 2022 року невідомий зателефонував у службу порятунку і повідомив, що виявив 62-річного Ронні Тернера, що задихався на вулиці. В очікуванні швидкої допомоги очевидці робили чоловікові штучне дихання, але зусилля не приносили результату.

Причина, через яку самопочуття сина Тернер погіршилося, не розголошується. Відомо, що він страждав на різні захворювання і боровся з раком.

2018 року співачка перенесла смерть старшого сина. На той момент 59-річний Крейг наклав на себе руки.

Читайте також:
США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван
США вже таємно доправили ATACMS до України США вже таємно доправили ATACMS до України
Ракети для ППО і HIMARS та бронетехніка: Повний список озброєння, яке отримає Україна від США найближчим часом Ракети для ППО і HIMARS та бронетехніка: Повний список озброєння, яке отримає Україна від США найближчим часом
Байден підписав закон про надання 61 млрд доларів на підтримку України Байден підписав закон про надання 61 млрд доларів на підтримку України