USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

Телеканал Ukraine World News та Михайло Грицкан зібрали вже більше ніж 1 млн гривень на допомогу ЗСУ

Всі зібрані кошти підуть на дрони для навчального центру аеророзвідки, 46-й десантно-штурмовій бригаді, а також для 10-ї гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"
Грицкан ИФ_1

Концерт Михайла Грицкана в Івано-Франківську

Джерело: Ukraine World News

Телеканал Ukraine World News та заслужений артист України Михайло Грицкан зібрали вже більше ніж 1 млн гривень на допомогу Збройним силам України на Всеукраїнському благодійному турі "Воля".

Кошти збирають на благодійних аукціонах по завершенню концертів, а власник телеканалу UWN Віталій Кропачов щоразу подвоює зібрану суму.

Всі зібрані кошти підуть на дрони для навчального центру аеророзвідки, 46-й десантно-штурмовій бригаді, а також для 10-ї гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Зазначимо, попереду ще шість концертів туру "Воля". Всі деталі про тур можна дізнатися на сторінці генерального партнера проєкту телеканалу Ukraine World News https://uworld.news/volya

Нагадаємо, власником телеканалу Ukraine World News є бізнесмен та меценат Віталій Кропачов.

Головний напрям діяльності Кропачова – вугільний бізнес. Має також активи в машинобудівній, будівельній і транспортній галузях. Тур "Воля" - не перший гуманітарний проєкт бізнесмена, він також організував табір для 150 переселенців під Переяславом, довгий час допомагає ЗСУ та територіальній обороні.

Концерт Михайла Грицкана в Івано-Франківську
Джерело: UWN

Читайте також:
Михайло Грицкан та Катерина Бужинська у Всеукраїнському благодійному турі Михайло Грицкан та Катерина Бужинська у Всеукраїнському благодійному турі "ВОЛЯ"
Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN "Воля". Концерт у Дніпрі, як це було
Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN "Воля". Концерт у Кропивницькому, як це було
Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN "Воля". Концерт у Кременчуці, як це було