USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Солдати зможуть виготовляти деталі для військової техніки прямо на полі бою

Технологія дозволить зробити військові підрозділи, які беруть участь у бойових діях, самодостатнішими
Танки
Джерело: відкриті джерела

Вже скоро солдати зможуть виготовляти деталі для переносної зброї та військової техніки, зокрема танків, прямо на полі бою за допомогою 3D-принтерів. Це стане можливим завдяки новій технології, розробленій компанією Babcock, яка була вперше використана для виготовлення металевих деталей для бронетехніки. У компанії вважають, що це може здійснити справжню революцію у воєнних діях, повідомляє Daily Mail.

За словами представника Babcock Тома Ньюмана, компанія планує створювати портативні 3D-принтери, за допомогою яких можна буде виготовляти деталі для ремонту зброї та техніки. Том Ньюман вважає, що нова технологія допоможе вирішити проблеми з постачанням запчастин на територію проведення бойових дій, тобто значно спростить постачання армії, що воює.

"За допомогою цієї технології можна буде створити майже всі деталі високої якості до переносної зброї, а також бронетехніки. Ми вже змогли створити високоякісні деталі для ремонту, які мають складну конструкцію вагою до 20 кг", – каже Ньюман.

За словами представника компанії Babcock, новий технологічний прорив дозволить чинній армії на полі бою не запасатися величезною кількістю деталей для ремонту. Ця технологія дозволить зробити військові підрозділи, які беруть участь у бойових діях, самодостатнішими.

Також за словами Ньюмана, технологія Babcock може допомогти українським солдатам під час війни з Росією. Британська компанія допомагає Україні з моменту вторгнення РФ минулого року, надаючи важливе обладнання.

Читайте також:
Повернення українських чоловіків додому: Які країни погодились. Оновлено Повернення українських чоловіків додому: Які країни погодились. Оновлено
64% українців вважають демократію найкращою системою правління, – опитування 64% українців вважають демократію найкращою системою правління, – опитування
Тимошенко про ситуацію в консульствах за кордоном: Влада репресує українців Тимошенко про ситуацію в консульствах за кордоном: Влада репресує українців
ЗСУ контролюють 2/3 території Очеретиного, інша частина – під вогневим контролем, – речник ЗСУ контролюють 2/3 території Очеретиного, інша частина – під вогневим контролем, – речник "Хортиці"