USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 6 1 0 6 0 (+800)
USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85

Депутата Київради Трубіцина розшукують за крадіжку цінних книг у Вірменії, – нардеп

Трубіцин проходить обвинуваченим одночасно в декількох справах
Трубіцин
Депутат Київради від "Слуги народу" Владислав Трубіцин
Джерело: відкриті джерела

Депутат Київради від "Слуги народу" Владислав Трубіцин, якого підозрюють у отриманні хабаря в 1,39 млн гривень, був оголошений у розшук в Єревані за крадіжку цінних книг з Національної бібліотеки Вірменії. Про це розповів народний депутат Володимир Ар'єв у Facebook.

"Після того, як я написав про кримінальні пригоди депутата Київради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина, виявилось, що шлейф дріб’язкових злочинів тягнеться за ним щонайменше 19 років", – каже Ар'єв.  

Новини за темою: Депутата Одеської облради та його дружину спіймали на ще одному злочині - пара вкрала понад 24 млн грн

За словами нардепа, наразі Трубіцин знаходиться під слідством в Національному антикорупційному бюро України за отримання хабаря розміром в 1,39 млн гривень за керування розміщенням дрібних торгівельних точок у Києві. 

Також 10 років тому проти депутата Київради відкрили кримінальну справу у Єревані за крадіжку цінних книг з Національної бібліотеки Вірменії. 

"Це не єдині кримінальні справи, де Трубіцин проходить обвинуваченим. Та попри всі звинувачення, він і досі є головою комісії Київради з питань підприємництва і благоустрою, не дивлячись на всі спроби його відсторонити", – додав Ар'єв.

Новини за темою: Екснардепа від "ОПЗЖ" Волошина судитимуть за держзраду

У 2004-му Трубіцин перебував під слідством і судом в Ізюмі Харківської області за підробку посвідчення інспектора з енергонагляду. З цим посвідченням його затримали на Ізюмському ринку. 

Депутати ВР можуть співпрацювати з РФ

У Верховній Раді досі перебувають народні депутати, які можуть працювати в інтересах країни-агресора.

Як заявив народний депутат від "Слуги народу" Олег Дунда, цю проблему треба терміново вирішувати.

Він підрахував, що наразі народних депутатів, які перебувають за межами країни та досяжністю слідчих органів, як, наприклад, екснардеп Олег Волошин, налічується приблизно п'ять осіб.

"Їх (нардепів від "ОПЗЖ", – ред.) було в сесійній залі десь 43 чи 44 депутати. На сьогодні входить, за попередніми підрахунками, десь близько 25–28, десь так. Тобто рахуйте: десь 15 – їх в Україні немає або тимчасово відсутні. Позбавлені мандатів, здається, 8 чи 10 депутатів, тобто ще таких тимчасових у нас 5 депутатів точно є", – сказав Дунда.

Читайте також:
НАБУ оголосило в розшук колишнього нардепа Руслана Демчака НАБУ оголосило в розшук колишнього нардепа Руслана Демчака
Деякі нардепи хочуть скласти мандат: Корнієнко відреагував на чутки Деякі нардепи хочуть скласти мандат: Корнієнко відреагував на чутки
12 нардепів IX скликання мають підозри у злочинах проти нацбезпеки 12 нардепів IX скликання мають підозри у злочинах проти нацбезпеки
Нардепи ініціюють законопроєкт про регулювання Telegram: Що пропонують Нардепи ініціюють законопроєкт про регулювання Telegram: Що пропонують