USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Росія посилює боєздатність Росгвардії, – британська розвідка

В британській розвідці вказують на зміцнення Росгвардією своїх ресурсів та особового складу
Російські військові
Джерело: відкриті джерела

Росгвардія зміцнює свої ресурси та особовий склад на тлі потрясінь у сфері внутрішньої безпеки Росії, спричинених війною проти України. Про це йдеться в огляді Міноборони Великої Британії.

У відомстві нагадали, що з жовтня 2023 року до складу Росгвардії увійшли підрозділи приватної військової компанії "Вагнер", а 3 січня 2024 року – батальйон "Восток" із так званої "ДНР".

"Також РФ докладає зусиль для розформування угруповання "Каскад", яке спеціалізується на використанні безпілотників, щоб підпорядкувати його частини Росгвардії", – додають у відомстві.

Крім того, як зазначається в огляді, у липні 2023 року Держдума РФ дозволила Росгвардії використовувати важче озброєння.

"Нові можливості разом з поповненням її (Росгвардії, – ред.) досвідченими ветеранами з інших груп, ймовірно, означатимуть значне підвищення боєздатності", – кажуть у відомстві.

Новини за темою: У російській Держдумі взялися спростовувати заяви, що Росгвардія керуватиме ПВК "Вагнер"

Нагадаємо також, у британській розвідці вважають, що збиття трьох російських бойових винищувачів Су-34 над півднем України вплинуло на операції російських військ на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн
Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону