USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 8 5 8 0 (+750)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

Ребров підписав контракт зі збірною України, – ЗМІ

Офіційно про це мають оголосити найближчим часом
український тренер Сергій Ребров
Джерело: соцмережі

Тренер "Аль-Айна" Сергій Ребров підписав контракт зі збірною України. Він очолить команду найближчим часом, повідомляє футбольний інсайдер Фабріціо Романо в Twitter.

За словами італійського журналіста, фахівець вже підписав контракт із національною командою, про що офіційно буде незабаром оголошено.

Він розповів, що після завершення переговорів зі Славеном Біличем УАФ ухвалила рішення зупинитися на кандидатурі Реброва.

Контракт між українським тренером і "Аль-Айном" закінчується в червні цього року.

Кар'єра Реброва

Як відомо, золоті часи гравця Ребров провів у київському "Динамо" (1992–2000 і 2005-2008 рр.). Кар'єру професійного футболіста закінчив у 2009 році.

18 травня 2014 року український футболіст був офіційно призначений головним тренером київського "Динамо". Під його керівництвом киянам вдалося завоювати перший за п'ять років чемпіонський титул. Команда завершила сезон, не зазнавши жодної поразки. Пізніше київський клуб під егідою Реброва став володарем Кубка України.

Того сезону "Динамо" вперше з часів Лобановського зуміло вийти до плей-оф Ліги чемпіонів.

21 червня 2017 року Ребров очолив тренерський штаб клубу з Саудівської Аравії "Аль-Ахлі". За підсумками сезону роботи, привів клуб до срібних медалей чемпіонату Саудівської Аравії.

Також Ребров тренував угорський "Ференцварош", який завоював золото чемпіонату в першому ж сезоні тренерства українця.

7 червня 2021 року очолив клуб з Об'єднаних Арабських Еміратів "Аль-Айн". У сезоні-2021/22 зумів виграти чемпіонат і Кубок ліги ОАЕ.

Читайте також:
УАФ і кілька футбольних клубів отримали статус критично важливих в особливий період: Співробітники зможуть отримати бронь від мобілізації УАФ і кілька футбольних клубів отримали статус критично важливих в особливий період: Співробітники зможуть отримати бронь від мобілізації
Офсайди фіксуватимуть по-новому? Футбольні правила можуть знову змінити Офсайди фіксуватимуть по-новому? Футбольні правила можуть знову змінити
Пілотний проєкт міжнародних товариських матчів ФІФА розпочнеться в березні Пілотний проєкт міжнародних товариських матчів ФІФА розпочнеться в березні
Визначили дату жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024: Україна вперше візьме участь Визначили дату жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024: Україна вперше візьме участь