USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 3 9 9 7 0 (+780)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

У столичній квартирі багатоповерхівки виявили муміфіковане тіло людини, яке могло пролежати там п'ять років

Деталі смерті встановлять після судово-медичної експертизи
Поліція
Джерело: відкриті джерела

У Солом’янському районі міста Києва у квартирі багатоповерхівки виявили муміфіковане тіло чоловіка, яке могло пролежати там кілька років. Про це розповіли в столичній поліції, пише Obozrevatel.

"У вівторок, 17 травня, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Відрадному, виявили скелетовані останки людини. Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу", – розповіли в поліції.

Наразі обставини смерті громадянина встановлять експерти.

Новини за темою: Катували мешканців Миколаївщини: Прокуратура повідомила про підозру трьом окупантам із "ДНР"

Мешканці будинку, в якому знайшли тіло, почали обговорювати ситуацію в чаті та припустили, що тіло нібито пролежало у квартирі цілих п'ять років. Дехто з киян здивувався, чому ніхто не звернув увагу на запах та зникнення сусіда.

Джерело: відкриті джерела

Раніше

В цьому місяці поліцейські Чернігівщини встановили й затримали трьох фігурантів, яких підозрюють у вбивстві родини киян: 30-річного чоловіка, 28-річної жінки та їхнього 4-річного сина.

Правоохоронці розповіли, що подружжя разом із дитиною поїхало на Чернігівщину для покупки автомобіля, після чого зв’язок з ними обірвався.

Читайте також:
Посадовець Київської ОВА прикидався капеланом, аби шпигувати для ворога за десантниками ЗСУ Посадовець Київської ОВА прикидався капеланом, аби шпигувати для ворога за десантниками ЗСУ
Готували ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: Затримано агентів російської ФСБ Готували ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: Затримано агентів російської ФСБ
Одного з найвпливовіших Одного з найвпливовіших "злодіїв у законі" на прізвисько "Хмєло" можуть вигнати з України
Атака на столицю: У КМВА пояснили, чому уламки двох ракет розлетілися по шістьох районах Атака на столицю: У КМВА пояснили, чому уламки двох ракет розлетілися по шістьох районах