USD
НБУ
39.60
Готівка
40.15
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 8 5 8 0 (+750)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.15
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

В Україні у травні продали найбільшу кількість вантажівок за останні 15 місяців

Найкращий результат за травень показала марка Renault
авто
Джерело: відкриті джерела

У травні на українському ринку нових комерційних автомобілів (вантажні та спеціальні) було продано 955 авто. Це кращий показник за останні 15 місяців. Про це повідомляє "Укравтопром".

В порівнянні з травнем минулого року, реєстрації в цьому сегменті авторинку збільшились вдвічі, а відносно квітня цього року – на 2,6%.

Як зауважують в "Укравтопромі", щодо показника довоєнного травня 2021 року реєстрації нових комерційних авто відстають на 11%.

Новини за темою: Автовласникам дозволили обирати номери під час реєстрації авто

Зазначається, що найкращий результат місяця продемонструвала марка Renault.

До топ-5 травня на ринку комерційних авто увійшли:

  1. Renault – 327 одиниць;
  2. Volkswagen – 81 одиниця;
  3. Mercedes-Benz – 66 одиниць;
  4. Citroen – 66 одиниць;
  5. Peugeot – 52 одиниці.

Загалом з початку року український парк вантажних та спецавтомобілів поповнили 4122 нові машини, що у півтора раза більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Новини за темою: Купівля-продаж авто через "Дію": У МВС розповіли, що буде потрібно для процедури і коли запустять

У квітні придбали найбільшу за рік кількість вживаних іномарок 

Українці у квітні цього року придбали найбільшу кількість вживаних іномарок за 2023 рік. Про це повідомили в асоціації автовиробників України "Укравтопром".

Минулого місяця було куплено 15,3 тис. ввезених з-за кордону вживаних легкових авто. Це майже на 8% більше, ніж у березні. Середній вік транспорту – 11 років.

Читайте також:
Через дефіцит ППО у ЗСУ росіяни можуть швидко просуватися на фронті, - ISW Через дефіцит ППО у ЗСУ росіяни можуть швидко просуватися на фронті, - ISW
Серйозний розкол, який гальмує голосування і викликає кадрові проблеми. Богдан Яременко про кризу Республіканської партії в США Серйозний розкол, який гальмує голосування і викликає кадрові проблеми. Богдан Яременко про кризу Республіканської партії в США
Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару компаній, які досі працюють в РФ Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару компаній, які досі працюють в РФ
У Польщі затримали агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Зеленського У Польщі затримали агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Зеленського