USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 6 1 0 6 0 (+800)
USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85

На Тернопільщині у покинутій будівлі знайшли скелетований труп

За попередніми оцінками судмедекспертів, тіло пролежало не менше 18 місяців
труп
Джерело: Нацполіція

На Тернопільщині на території покинутої тракторної бригади чоловік виявив скелетований труп. Про це поінформували в пресслужбі поліції Тернопільської області.

Місцевий чоловік розповів правоохоронцям, що знайшов тіло, яке лежало на другому поверсі нежитлової будівлі, в яку люди фактично не заходили.

"Судово-медичний експерт оглянув тіло – це чоловік 45–60 років. Фахівець припускає, що загиблий лежить у будівлі не менше 18 місяців. Біля тіла правоохоронці знайшли сумку з засобами особистої гігієни та одягом. Проте жодних документів при ньому не було", – йдеться у повідомленні.

Причина смерті стане відома після проведення експертизи. Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого. Факт внесли до Єдиного реєстру досудових рішень.

Раніше

У травні в Солом’янському районі міста Києва у квартирі багатоповерхівки виявили муміфіковане тіло чоловіка, яке могло пролежати там кілька років. Про це розповіли в столичній поліції, писав Obozrevatel.

"У вівторок, 17 травня, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Відрадному, виявили скелетовані останки людини. Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу", – розповіли в поліції.

Наразі обставини смерті громадянина встановлюють експерти.

Новини за темою: Катували мешканців Миколаївщини: Прокуратура повідомила про підозру трьом окупантам із "ДНР"

Читайте також:
Заступник начальника поліції на Дніпропетровщині підозрюється у незаконному збагаченні на 14 млн гривень Заступник начальника поліції на Дніпропетровщині підозрюється у незаконному збагаченні на 14 млн гривень
Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян
Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень
Вбивство поліцейського на Вінниччині: Двох підозрюваних взяли під варту. Оновлено Вбивство поліцейського на Вінниччині: Двох підозрюваних взяли під варту. Оновлено