USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 5 6 9 6 0 (+910)
USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90

На Одещині вилучено 40 тисяч флаконів підробленої парфумерії світових брендів

Схему з виробництва парфумерії здійснювала організована злочинна група осіб, до складу якої входили уродженці Сирії
парфуми Одещина_2
Джерело: Бюро економічної безпеки України

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області викрили масштабне виробництво повного циклу контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів. Вилучено товарів та обладнання на 70 млн гривень. Про це інформує пресслужба БЕБ.

"Під час обшуків знайдено 40 тисяч флаконів готової фальсифікованої продукції відомих світових брендів тощо. Загалом близько 50 найменувань", – йдеться в повідомленні.

Також вилучено обладнання, що забезпечує масове виробництво: автоматизована установка для розливу та змішування рідин, друкарський верстат, ємності з відповідним концентратом та сировиною, поліграфія, пакувальна плівка, спреї та флакони для розливної парфумерії.

Загалом детективи БЕБ спільно з ДСР Нацполіції в Одеській області провели 19 обшуків на виробництві, складах, точках реалізації та за місцями проживання причетних осіб.

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Схему з виробництва парфумерії здійснювала організована злочинна група осіб, до складу якої входили уродженці Сирійської Арабської Республіки. Вони обладнали декілька місць виробництва та залучили до виконання й громадян України. Кожному з членів угруповання було відведено певну роль у процесі виробництва, зберігання та продажу контрафакту.

Реалізація продукції здійснювалась не лише на території Одеської області, а й по всій Україні. Підроблену парфумерію продавали гуртом та у роздріб через інтернет-сайти, телеграм-канали та у торгових точках ринку "7 кілометр". 

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару організованою групою з завданням матеріальної шкоди в особливо великому розмірі).

Читайте також:
Рада підтримала у першому читанні законопроєкт про перезавантаження Бюро економічної безпеки Рада підтримала у першому читанні законопроєкт про перезавантаження Бюро економічної безпеки
Кабмін призначив нового очільника Бюро економічної безпеки: Ним став Сергій Перхун Кабмін призначив нового очільника Бюро економічної безпеки: Ним став Сергій Перхун
ФСБ завербувала двох іноземців: Готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині ФСБ завербувала двох іноземців: Готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині
Через обстріли енергооб'єктів в Одесі в атмосферу потрапило 549 тонн СО2: Чим він небезпечний? Через обстріли енергооб'єктів в Одесі в атмосферу потрапило 549 тонн СО2: Чим він небезпечний?