USD
НБУ
39.57
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.16
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 5 5 3 4 0 (+920)
USD
НБУ
39.57
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.16
Готівка
42.85

На Херсонщині двоє хлопчиків підірвалися на майданчику: Офіс генпрокурора почав розслідування

Діти отримали тяжкі поранення
Херсонщина
Джерело: Telegram Офіс Генпрокурора

У селі Загорянівка Білозерської громади Херсонщини на дитячому майданчику здетонував вибуховий предмет, залишений окупантами. Через це постраждало двоє дітей, повідомили в пресслужбі Херсонської обласної військової адміністрації (ОВА).

Інцидент стався на дитячому майданчику, де бавилися хлопці. За словами, очільника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, потерпілих дітей госпіталізували до лікарні у важкому стані.

"У 13-річної дитини осколкові ураження кінцівок. 10-річний хлопчик має поранення живота. Старшого хлопчика оперують. Вчергове закликаю батьків бути пильними. Дивіться, де граються ваші діти", – сказав Прокудін.

Також за процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури Херсонської області розпочали досудове розслідування.

Наразі прокурори спільно зі слідчими проводять першочергові заходи для фіксування злочину, вчиненого армією РФ, додали в пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Новини за темою: Українські діти в середньому 920 годин перебували у бомбосховищах

Відзначимо, країна-агресорка РФ чи не щодня тероризує українські регіони обстрілами. Під ударами може бути кожен куточок України. Найбільше страждають від російських обстрілів ХерсонщинаДніпропетровщинаЗапоріжжя та Миколаївщина.

До речі, потреби на розмінування територій України на поточний рік сягають понад 397 мільйонів доларів. А повернути безпеку українським територіям – означає повернути її всьому світу. Про це сказав перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

Новини за темою: ЗСУ приступили до розмінування на лінії фронту, щоб розпочати контрнаступ, – The Washington Post
Читайте також:
У Реєстрі зниклих безвісти за особливих обставин налічується понад дві тисячі дітей У Реєстрі зниклих безвісти за особливих обставин налічується понад дві тисячі дітей
Під час великої війни зросла психотравмованість серед дітей, особливо – переселенців, – судовий експерт Під час великої війни зросла психотравмованість серед дітей, особливо – переселенців, – судовий експерт
Радикальною альтернативою відновлення Каховського водосховища є відмова від будівництва нової греблі на місці зруйнованої, – еколог Радикальною альтернативою відновлення Каховського водосховища є відмова від будівництва нової греблі на місці зруйнованої, – еколог
Сотні українських дітей, вивезених з України, кинули напризволяще в російських дитбудинках Сотні українських дітей, вивезених з України, кинули напризволяще в російських дитбудинках