USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

Михайло Грицкан: Наші концерти не для розваги, а щоб ми знали, що ми найсильніші, і ми обов’язково переможемо

За словами співака, головна мета туру – це допомогти нашим захисникам, які сьогодні на передовій захищають нас
Воля

Всеукраїнський благодій тур "Воля" триватиме з 24 травня по 28 червня

Джерело: Ukraine World News

Заслужений артист України Михайло Грицкан розповів нові подробиці Всеукраїнського благодійного туру "Воля", який проводить разом з телеканалом Ukraine World News.

За словами співака, головна мета туру – це допомогти нашим захисникам, які сьогодні на передовій захищають нас. "Для мене цей тур дуже важливий. Головна мета – допомогти нашим хлопцям, які сьогодні на передовій захищають нас, нашу гідність, нашу незалежність. Я їздив на передову і бачив, які наші хлопці мужні. Я хочу зібрати допомогу для них, я хочу, щоб вони знали, що ми разом із ними. Крім цього, ми збираємо кошти українцям, які втратили житло", – розповів Михайло Грицкан.

При цьому зазначив, що в ці важки часи, які зараз переживає Україна, дуже важливою є пісня. "Вже в березні я зрозумів, що моя пісня потрібна нашим людям, тому що завжди в Україні пісня піднімала дух, давала віру, силу. Я не згоден з людьми, які вважають, що зараз концерти не на часі. Я хочу їм сказати, що взагалі наші тури і концерти – це не для розваги, це для того, щоб ми мали можливість дати один одному енергію, щоб ми знали, що ми найсильніші, найяскравіші, і ми обов'язково переможемо у війні!" – впевнений Михайло Грицкан.

"Ми розпочинаємо 24 травня – Хмельницький, 25 – Вінниця, 26 – Чернівці, 27 – Коломия, Івано-Франківськ, Львів, Трускавець, Кременчук, Черкаси, Дніпро, Одеса. 28 червня на День Конституції України відбудеться великий благодійний концерт у Києві. Під час концертів будуть проводитися аукціони – всі гроші в розмірі 100 відсотків підуть на допомогу нашим Збройним силам. Ми підготували дуже класні номери, класні пісні. Я всіх запрошую, і хто прийде на наші виступи, я впевнений, що ми зробимо все, щоб він вийшов з гарним настроєм, з вірою і силою, сильнішим, із вірою в нашу перемогу! 

Також ми плануємо, що тур продовжиться і восени, ми будемо обов’язково у Харкові, Чернігові, Сумах і закінчимо десь перед Новим роком великим, дай Бог, переможним концертом в Києві в палаці "Україна". 

Нагадаємо, Михайло Грицкан та телеканал Ukraine World News розпочинають Всеукраїнський благодійний тур для збору коштів на підтримку Збройних сил України. 

Михайло Грицкан під час туру проводитиме аукціони, щоб зібрати 500 тисяч гривень на дрони для навчального центру аеророзвідки та 300 тисяч гривень для 46-ї десантно-штурмової бригади, а також гроші для 10-ї гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Генеральним партнером Великого благодійного туру незламною країною "Воля" є телеканал Ukraine World News, власником якого є український бізнесмен та меценат Віталій Кропачов.

Ви можете долучитися до збору коштів – купити квитки на концерт та дізнатися всі новини з концертного туру можна на спеціальній сторінці сайту телеканалу Ukraine World News.

Партнерами проєкту також виступили радіо "П’ятниця", мережа автозаправних станцій Stels та квитковий сервіс "Квартал-Концерт".

Читайте також:
Михайло Грицкан та Катерина Бужинська у Всеукраїнському благодійному турі Михайло Грицкан та Катерина Бужинська у Всеукраїнському благодійному турі "ВОЛЯ"
Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN "Воля". Концерт у Дніпрі, як це було
Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN "Воля". Концерт у Кропивницькому, як це було
Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN Щоденник туру Михайла Грицкана та UWN "Воля". Концерт у Кременчуці, як це було