USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 7 8 3 0 (+870)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

Підписка на Twitter Blue тепер доступна у всьому світі

Користувач, який оформив платну підписку, проходить процедуру верифікації, отримує синю галочку біля свого ніка і низку інших привілеїв
Twitter Blue
Джерело: відкриті джерела

Twitter підтвердив, що послуга Blue, яка дає блакитну позначку, тепер доступна у всьому світі. Про це компанія повідомила на своєму акаунті.

Підписка Twitter Blue вартує сім доларів на місяць при оформленні відразу на рік, вісім доларів – при щомісячній оплаті і 11 доларів – при оформленні через магазини застосунків App Store і Google Play, оскільки вони стягують комісію до 30%.

Користувач, який оформив платну підписку, проходить процедуру верифікації, отримує синю галочку біля свого ніка і низку інших привілеїв, як-от можливість надсилати твіти довжиною до чотирьох тисяч символів, пріоритетне ранжування в обговореннях і можливість редагувати повідомлення.

Історія Twitter

Американський мільярдер Ілон Маск придбав Twitter за 44 млрд доларів минулого року. Оголошена у квітні угода була закрита тільки наприкінці жовтня після довгих розглядів між сторонами, що стосуються розкриття інформації про фейкові акаунти.

Після купівлі компанії Маск неодноразово заявляв про намір дотримуватися свободи слова на платформі. Однак після того, як Ілон Маск придбав Twitter, у соцмережі російська пропаганда почала поширюватися майже без будь-яких обмежень через нестачу працівників, які б займалися модерацією контенту.

Тоді американський мільярдер Ілон Маск заявив, що має намір відійти від керівництва соціальною мережею Twitter до кінця 2023 року. Проте за умови, що ситуація у компанії стабілізується.

Meta хоче створити нову соцмережу, схожу на Twitter

Материнська компанія Facebook Meta розглядає можливість створення нової, окремої платформи для обміну текстовими оновленнями, яка може потіснити Twitter, пише CNN.

"Ми вважаємо, що існує можливість для окремого простору, де творці контенту і громадські діячі зможуть ділитися своєчасною інформацією за своїми інтересами", – йдеться в заяві представника Meta для CNN.

Представник Meta не згадував Twitter, але CNN вважає, що нова платформа може стати найгучнішим новим претендентом на місце Twitter.

Планується, що ця платформа буде децентралізованою, тобто користувачі зможуть створювати різні сервери або спільноти, кожна зі своїми власними правилами, а не одну центральну платформу.

Теги: Twitter
Читайте також:
З соцмережі X Ілона Маска зникла функція скарги на дезінформацію про вибори З соцмережі X Ілона Маска зникла функція скарги на дезінформацію про вибори
В ЄС назвали платформу X Ілона Маска найбільшим засобом поширення російської дезінформації В ЄС назвали платформу X Ілона Маска найбільшим засобом поширення російської дезінформації
Невдовзі Twitter може стати платним, – ЗМІ Невдовзі Twitter може стати платним, – ЗМІ
Twitter дозволить користувачам із платною підпискою публікувати двогодинні відео Twitter дозволить користувачам із платною підпискою публікувати двогодинні відео