USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.59
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.26
Готівка
42.90

Кабмін призначив директором НАБУ Семена Кривоноса

Семена Кривоноса призначили главою НАБУ на сім років
Семен Кривонос
Джерело: відкриті джерела

Кабінет міністрів сьогодні, 6 березня, призначив нового директора Національного антикорупційного бюро. Ним став Семен Кривонос. Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду.

"Щойно на позачерговому засіданні призначили очільником Бюро Семена Кривоноса. Цьому процесу передував прозорий конкурс, за підсумками якого комісія, що, зокрема, складалась і з міжнародних партнерів, визначила трьох кандидатів на посаду директора НАБУ. Тепер Україна виконала всі сім рекомендацій ЄС, які були визначені при отримані статусу кандидата. Це демонструє нашу цілеспрямованість вже цього року перейти до початку перемовин про вступ", – повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Семена Кривоноса призначили главою НАБУ на сім років. Першим очільником органу був Артем Ситник. Його повноваження закінчилися у квітні 2022 року.

Що відомо про Семена Кривоноса?

Семен Кривонос – український держслужбовець, юрист. З 2011-го по 2015 рік працював в територіальних органах Міністерства юстиції в Одеській та Київській областях.

Також працював старшим юридичним радником у Міжнародній організації з розвитку права (IDLO), здійснював адвокатську діяльність індивідуально, а потім – у складі адвокатського об'єднання. Був виконувачем обов'язків директора державного підприємства "Племінний завод "Плосковський". За сумісництвом працював юрисконсультом у КП "Київблагоустрій".

Від 2020-го до 2021 року був головою громадської організації "Офіс простих рішень та результатів". Від 2021 року обіймав посаду голови Державної інспекції архітектури та містобудування України (ДІАГ), створеної після ліквідації Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Теги: НАБУ
Читайте також:
Міністра викрили на заволодінні державною землею. Оновлено Міністра викрили на заволодінні державною землею. Оновлено
НАБУ оголосило в розшук колишнього нардепа Руслана Демчака НАБУ оголосило в розшук колишнього нардепа Руслана Демчака
Колишнього заступника секретаря РНБО Гладковського, який закупив машини для ЗСУ за збільшеними цінами, оголосили в розшук Колишнього заступника секретаря РНБО Гладковського, який закупив машини для ЗСУ за збільшеними цінами, оголосили в розшук
Викрито групу, яка привласнила майже 160 мільйонів гривень, виділених на відновлення Харкова Викрито групу, яка привласнила майже 160 мільйонів гривень, виділених на відновлення Харкова