USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 5 6 9 6 0 (+910)
USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90

Ілон Маск призначив Лінду Яккаріно новим гендиректором Twitter

Новий гендиректор займатиметься бізнес-операціями
Лінда Яккаріно
Лінда Яккаріно
Джерело: відкриті джерела

Власник Twitter Ілон Маск нарешті знайшов нового генерального директора сервісу мікроблогів. Ним стала Лінда Яккаріно. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

"Я радий вітати Лінду Яккаріно як нового генерального директора Twitter! Вона зосереджуватиметься насамперед на бізнес-операціях, тоді як я зосереджусь на дизайні продукту та нових технологіях. З нетерпінням чекаю співпраці з Ліндою, щоб перетворити цю платформу на супердодаток для всього", – написав Маск.

Хто така Лінда Яккаріно

Лінда Яккаріно народилася у 1963 році. Закінчила Пенсільванський університет, де вивчала гуманітарні науки та комунікації.

Вона пропрацювала 19 років у Turner Entertainment, і саме їй приписують переведення операцій з продажу мережевої реклами у цифрове майбутнє.

З 2011 року працювала у медіакомпанії в NBCUniversal, де до переходу у Twitter обіймала посаду голови відділу глобальної реклами та партнерства. У медіакомпанії вона відіграла ключову роль у запуску потокового сервісу Peacock з підтримкою реклами.

Минулого місяця Яккаріно взяла інтерв'ю у Маска на рекламній конференції в Майамі. На конференції вона закликала присутніх вітати Маска оплесками та похвалила його трудову етику.

До речі, нещодавно американський бізнесмен Ілон Маск зізнався, що йде з посади генерального директора компанії Twitter

Він придбав Twitter минулого року. Після цього провів кадрові чистки у компанії. Подальші дії Маска на посту керівника Twitter привели до різкої реакції світових брендів: вони скоротили або відмовилися від реклами у мережі взагалі, нарікаючи на хаос в управлінні. 
 
У грудні Twitter оголосив про припинення "безплатного просування" інших соціальних мереж. Зокрема, тепер заборонено давати посилання на Facebook та Instagram.

А вже наприкінці березня цього року Маск запропонував співробітникам соціальних мереж гранти на акції, сума яких становить майже 20 млрд доларів. І це попри те, що восени 2022 року мільярдер купив соцмережу за 44 млрд доларів. 

Читайте також:
ChatGPT став доступний без реєстрації, в той час як Маск допускає, що ШІ знищить людство ChatGPT став доступний без реєстрації, в той час як Маск допускає, що ШІ знищить людство
Маск анонсував розробку нейрочіпів для повернення зору сліпим Маск анонсував розробку нейрочіпів для повернення зору сліпим
SpaceX будує шпигунську супутникову мережу для розвідки США, – Reuters SpaceX будує шпигунську супутникову мережу для розвідки США, – Reuters
SpaceX могла вимкнути інтернет на Тайвані, порушивши договір з урядом США, – WSJ SpaceX могла вимкнути інтернет на Тайвані, порушивши договір з урядом США, – WSJ