USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Гравець донецького "Шахтаря" призупинив кар'єру, щоб поповнити лави ЗСУ

Футболіст уже проходить підготовку в одному з навчальних центрів
голкіпер донецького
Джерело: ФК "Шахтар"

Український футболіст, голкіпер донецького "Шахтаря" Володимир Сегеда вирішив призупинити кар'єру, щоб поповнити лави ЗСУ для захисту України. Про це він розповів у коментарі NV.

Володимир народився в Луганську, однак після початку російської агресії на Донбасі 2014 року йому довелося переїхати до Сум, де він тренувався з місцевою командою "Барса", а далі - в УФК "Дніпро".

Талант футболіста помітив донецький "Шахтар". В академії "гірників" зарекомендував себе сміливим і відважним голкіпером, залучався до команди U-19. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну хлопець був евакуйований до Хорватії разом із партнерами по академії.

Однак незабаром прийняв усвідомлене рішення повернутися в Україну, щоб поповнити лави ЗСУ.

"Я довго думав і прийняв для себе рішення повернутися в Україну. Не можу просто так сидіти, коли в моїй країні йде війна. Ніколи не думав про те, щоб стати військовим, але зараз цього потребує моя Батьківщина. Грати у футбол - мрія всього мого життя, і я від неї не відмовляюся. Після перемоги хотів би повернутися у футбол", - розповів він.

Раніше ми розповідали про вчинок бразильскої футбольної команди "Бател", яка прийняла назви та кольори ФК "Маріуполь". Рішення про історичне партнерство було заключене на віртуальній пресконференції за участю віцепрезидента ФК "Маріуполь" Андрія Санніна та президента ФК "Бател" Алекса Лопеса.

Читайте також:
Двоє прикордонників переправили за кордон 207 ухилянтів Двоє прикордонників переправили за кордон 207 ухилянтів
Кількість російських дронів на фронті за останні три місяці збільшилася щонайменше вдвічі, – джерела Кількість російських дронів на фронті за останні три місяці збільшилася щонайменше вдвічі, – джерела
Настоятеля Святогірської лаври, який Настоятеля Святогірської лаври, який "зливав" інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту
США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван